Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesek voltatok az első csókotoknál? Hol? Milyen volt?
13 éves,tisza part,felejthetetlen mert addig sose mertem senkivel es akkor nagyon feltem:D
16/L
Vajon milyen következtetést tudsz levonni a válaszokból?
Mert szerintem semmilyet sem lehet. Helyszínként minden előfordulhat, és a milyensége pedig a két féltől és az egyéb körülményektől függ. Így aztán lehet, hogy akinek jó volt valahol, ott neked pont rossz lesz esetleg.
A kor sem igazán jelent sokat. Van aki 13 évesen is lehet elég érett erre, és lehet, hogy más mégy 20 évesen is gyerek hozzá. Ne ezekből a válaszokból induljál ki.
Ha elég érettnek érzed magad érzelmileg erre, és a partneredet is ilyennek tartod, akkor vágjál bele. Érdemes olyan helyen csinálni, ahol legalább rövid időre kettesben vagytok, mert ha jó mindkettőtöknek, akkor minden bizonnyal repetázás lesz a dologból. Az ilyet pedig (főleg az elsőt) érdemes intim környezetben végezni. Akkor szép emlék fog kapcsolódni hozzá.
17/ L Szabadban este. Nagyon jó volt :) Most is vele vagyok.
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!