Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy milyen lessz az első nőgyógyászati élményem.! Mit fognak velem csinálni? :O küldjetek fotót. Az egyéb eszközökről.
:D
Főleg kézzel és pálcával matat benned, semmi extra. Esetleg egy fém tágító. Mondjuk az hideg :/
Lazulj el: http://www.youtube.com/watch?v=mK5nUmygJ58
gondolom nőgyógyásztól is függ hogy milyen lesz,én egyszer voltam,megfogattam hogy soha többé nem megyek,olyan tapló volt a tata
am nem lesz fájdalmas,kicsit kellemetlen lesz de túllehet élni
Először paráztam, aztán még tettem is egy megjegyzést, mert elég gyorsan végzett a doki:
" Csak ennyi volt???" És mindezt széttárt lábbakkal. :D:D
Ja és van még ultrahangos vizsgálat is.
Ha még szűz vagy, és teheted, mielőtt elindulsz otthonról menj el kakilni! (Majd mosakodj meg!) Szüzességed tényét vizsgálat előtt közöld az orvossal!
Ebben az esetben (normálisan) végbélnyíláson keresztül fog vizsgálni. Főleg tapintással. (kesztyűben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!