Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Teljesen össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy lány létemre most nagyon szerelmes vagyok egy lányba. A fiúk is érdekelnek, de Ő..érte bármit megtennék. Folyton ingázom a fiúk és lányok között, nem tudom eldönteni, hogy most hetero vagyok és ez kíváncsiság és "egyszeri" szerelem, biszex vagyok vagy esetleg a fiúk iránti vonzalmam később elmúlik és rájövök, hogy inkább a lányokat preferálom. Most nagyon tetszik ez a lány, de fogalmam sincs, hogy kerülhetnék hozzá közel. Folyton a szemembe néz, bámul stb, de ez még nem jelent semmit. Érzem, hogy boldog lehetnék vele, de lehet, hogy később megbánnám. Nem tudom..teljesen össze vagyok zavarodva..Mit tegyek? Kezdjek bele? Felejtsem el? Vagy ha belekezdenék, hogy kerülhetnék hozzá közel? Segítsetek kérlek:(

15/L

2009. szept. 7. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen biszex vagy.. Én is :) De az, hogy a szemedbe néz az még nem jelenthet semmit ahogy mondtad, mert lehet azért teszi mert a szemébe nézel... Ez emberi ösztön.. Szerintem mond el neki, hogy biszex vagy, de azt ne mond, hogy szereted is mert akkor már máskép fog kezelni, és akkor minden kiderül.. Ha ő is biszex vagy esetleg kiváncsi akkor közeledni fog. :)
2009. szept. 7. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Először is meg kellene tudnod hogy ő is vonzódik e egyáltalán a lányokhoz, mert ha nem akkor nem fog menni. Ha teljesen párodnak akarod tekinteni és a fiukat is szereted akkor elvileg biszex lennél, de nem bántásképpen mondom, fel is vállalhatod, de a te korodban még változhat. Ha tudod azt hogy a lány vonzódik a lányokhoz is, akkor próbálkozz.
2009. szept. 7. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez fogós kérdés. Én azt mondom, hogy ne rohanj a falnak, inkább próbálj diszkréten puhatolózni.
 4/7 anonim ***** válasza:
Háát figyi... ez nagyon húzós ügy ugyanis ő lehet hogy csak a fiúk után érdeklődik..De ha nagyon nem bírod valahogy vedd fel vele a kapcsolatot ismerkedj vele aztán meglátod...de arra készülj fel hogy ő több mint valószínű h hetero..
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább tanuljál, aztán majd felnősz.
2009. szept. 7. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. 15 évesen ne a buzuláson járjon az eszed.
2009. szept. 16. 21:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem a "buzuláson" jár az eszem, hanem rendesen tanulok..
2009. szept. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!