Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összevagyok zavarodva teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevagyok zavarodva teljesen mit csináljak?

Figyelt kérdés

a héten felvett msnre 1 csaj akk még barátja volt utána csütörtökön szakított vele mondván h nem bírja elviselni h a csajnak mozgástér kell, és ezért lett vége köztük.

és itt jövök én h msnen azóta írja h mennyire aranyos vagyok úgy megölelne, édes vagyok stb.

és írta h nyáron találkoznunk kell mindenféleképp, én nagyon félek mert még soha nemvolt bnőm és gondolom ha le meek hozzá akk nagy vszínűséggel komoly szándékkal rukkol elő majd aminek örülnék is meg nem is mert én Miskolcon lakom ő pedig Dunaújvárosban, annak ellenére h félek a találkozástól vhogy bennem van ez az egész, szüleim eléggé féltenek mert 1 szem srác vagyok mit találjak ki vagy h hozzam össze azt h eljussak a csajhoz?

2009. ápr. 18. 22:29
 1/10 A kérdező kommentje:
azt kihagytam h júliusban leszek 17 éves
2009. ápr. 18. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát én erre nem tudok jó választ írni de megpróbálom.

1. Ez így túl gyors! (szerintem)

2. 1-2 hete szakított a barátjával és máris valaki más után nézett (ez eléggé furcsa! "mozgás tér kell nekei" és már is egy másik srác után néz?)

3. Készülj fel hogy kihasználhat!

4. MSN-en írhat bármit! (élvezitek egymás társaságát MSN-en?)

Lehet hogy furcsa válasz de más-képpen nem ment!

Amúgy hány évesek vagytok?

2009. ápr. 18. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:

millió köszi a gyors válaszra, ő 14éves de kinézetre 17 és felfogás terén is

nah most msnen nagyon jól elvagyunk azt mondta ma h velem beszélget a legtöbbet és h mien jó h megismert(félig meddig)

írta még többek közt azt is h ha ott laknék az első lenne h járna velem meg hasonlók szóval énis szeretem de ez télleg gyors nekem.

2009. ápr. 18. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:

hát hallod gyors a csaj :D

És neked bejön meg minden?

Mert ha igen és tényleg jól elvagytok akkor szerintem belevághatsz a kapcsolatba! de ismétlem készülj fel hogy ez nem mindennapi eset!

Nekem minden esetre nagyon furcsa a csaj!

(Mondjuk én örülnék eggy ilyen lehetőségnek, még ha ki is használna vagy valami!)

1 tapasztalattal több :) "csak pozitívan"!

első válaszoló voltam !!

(Ha gondolod írhatsz privit hogy mi történt (ha nem gázolok bele a személyes dolgaidba!) Mert erre kíváncsi vagyok :D )

2009. ápr. 18. 22:59
 5/10 A kérdező kommentje:

hehe:)

én kevésbé örülnék neki ha kihasználna, meg nem szeretném lefektetni mert azért mégis tekintettel vagyok a korára, és így van már most nagyon megszerettem de ez még túl korai meghát ismételten csak azt tudom mondani h mit akarna velem ha elmennék hozzá hát persze h összejönni velem, de nem lennék nyugodt soha amikor arra gondolok h Ő ottvan én meg itt és kitudja mit csinál.

2009. ápr. 18. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:

én se akarnám lefektetni! Tisztelem egy lány/nő érzéseit! (jó azt nem titkolom hogy nem vágynok rá de ez a természet rendje.) Viszont ő téged? Nem írom le még 1x-er hogy gyors és nagyon furcsa!

Vigyázz azért vele!

2009. ápr. 18. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

ha ő térne rá a dologra akk lehet belemennék de ez megint a képzelet :)

vigyázok vigyázok, de akk is félek nagyon.:D

2009. ápr. 18. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:

nem csodálom tehát kicsit gyors a tempó bár ezt már leírták.

gondolj bele h nem laktok közel egymáshoz mm nem 10 perc az út!

egy talit mindenképpen megér aztán lesz ami lesz.

bár azért abba is gonolj bele h szakitottak rögtön jöttél te a csaj elég hamar túltette magát rajta.

és hát azt csak te tudod h mennyire komoly a csaj de én vigyáznék vele.

gondolj bele csaj szemmel dejó van egy 17 éves helyes pasim. aki ráadásul messze is van tehát mellete még akár kivel kavarhatok . amiket írtál az alapján nehéz eldönten h ilyen e de ha beszélgettek akkor ki fog derülni h mennyire veszi komolyan azt ha van pasija.

15/L

2009. ápr. 19. 08:35
 9/10 A kérdező kommentje:
furcsa mód már a szakítás napján is jól elvoltunk msnen, pedig 5 hónapig jártak, de most hízeleg v én nem is tom olyan szépeket mond meg szeret pedig mégcsak baráti viszony van köztünk :)
2009. ápr. 19. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nah mitörtént?
2009. ápr. 30. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!