Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki azt értékeli a nőben, hogy nem adja könnyen magát?
Sziasztok!
Férjemmel közösen kérdezünk titeket, férfiak is írjanak!!!
Párom szerint nem létezik olyan férfi, aki azt értékelje, hogy a nő nem adja oda magát. Szóval, ha úgy mond egy baráti kapcsolatban a férfi többet szeretne, de a nő nem adja magát. Szerintem ezt a férfi még jobban értékeli a nőben. Nem?
Párom szerint csak a mesében van ilyen férfi már...
Attól függ, hogy mi a cél! Ha jól érezni akarom magam akkor értelem szerűen minél kisebb az ellenállás annál jobb. Ugyanakkor, ami könnyen jött, könnyen is megy. Az a lány amelyik nekem könnyen jött, az feltehetően már sokaknak jött könnyen. Gondolom nem kell tovább részleteznem.
25F
9-nek igaza van.
Sztem a legtöbb férfi(én is) a szóból ért.
Lesarkítva ha a pali mondja h szép vagy stb. Járunk? És a nő erre azt mondja h nem mert...
Akkor minek tovább erölködni? Sok esetben az van ilyenkor h ez a pasi hogy nem ért a szóból.
Én általában fiúkkal barátkoztam, nagyon sok fiú barátom nem értette meg, hogy én nem akarok többet tőlük, volt aki iszonyat kitartó volt, és már zavaró is lett a helyzet, valakivel kénytelen voltam megszüntetni emiatt a barátságot is. De a többiekkel azóta is tartom a baráti viszonyt, hogy most már van párkapcsolatom. A mai napig kisírhatom magam nekik, és segítenek, ha kell.
23/L
Én nagyon értékelem a barátnőmben, hogy előttem senkinek nem adta magát. Viszont nekem elég hamar(2hét). Azóta is együtt, több mint egy éve.
(19 évesen, együtt vesztettük el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!