Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen már, hogy egy fiú ennyire hisztis, ráadásul 18 évesen?
Van egy srác akinek már elég régóta tetszem, barátok is vagyunk, de én nem figyelek rá jobban, mint más barátomra. Viszont ő egyre jobban közeledik, már éve eleje óta küldözget virágokat, bókol, piszkál, rámír facebookon stb. de én nem akarok tőle semmit, ezért sem írok rá sosem face-en, és nem viszonzom közeledését. Ő ellenben már másfél hete meg volt sértődve rám, nem ült oda mellém, bevágta a durcát, pedig nem is tettem semmi rosszat. Ez még nem is érdekelne...de amikor szomorú arcot is vág hozzá, de azt a lemondásos depressziós képet, és lassan megy el, az olyan nyomasztó! Ezt nem bírom...amikor tegnap rámírt, azt mondta, azért haragszik mert vagy figyeljek rá jobban, vagy ő elmegy minél messzebre.
Mivel kedvelem mint barát, nem akarom megbántani, de egyáltalán nem jön be, minek csapjam be...Ja meg ez az állandó hiszi. Kikészítő még egy lánynál is, nem igaz? Mit mondjam neki, hogy ne sértsem meg?
18/L
fejeld meg:))
mond meg és ne érdekeljen hogy megsértődik mert tök mindegy mit mondasz úgy is sértődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!