Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy harminc körüli pasiknak határozottan bejönnek 17-18 éves lányok?

Figyelt kérdés
Egyik barátikörömben tapasztaltam ezt. Mi azok oka?? Vonzza a férfiakat a fiatalság,a kacérság, vagy mi?
2013. febr. 16. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Én is a fiatalbb lányok iránt vonzódom, szerintem kell egy 10 év korkülönbség. Egy 33-35 éves pasi és egy 22-26 éves nő teljesen jó pár lehet, a nők korábban érnek és ebben a korban még alkalmazkodnak a tapasztaltabb pasihoz. Később meg amelyik nő még nem kelt el, 35 után annak már oka van, pl karrierista, elviselhetetlen, domináns, stb és átformálni nem fog sikerülni. Persze ez szubjektív ítélet, de én így látom. A kivételtől elnézést kérek.
2013. febr. 16. 12:04
 12/23 Diavolino44 ***** válasza:
61%

27F vagyok. A jelenlegi párom 5 évvel fiatalabb.

Jah és az előző 5 éves kapcsolatomban (26N,) hogy vége lett, ez egyik fő ok az volt,h lassan már szeretett volna gyereket.

25 után elkezd ketyegni a biológiai óra. egy 18-20 éves lánynál nincs ilyen. Persze vannak kivételek, ahogy itt is olvastam,de 40 évesen nem engedném a feleségemet szülni, rizikós dolog már abban a korban.

2013. febr. 16. 12:05
 13/23 anonim ***** válasza:
11%
A naivságról van itt szó főleg, egy ennyi idős lányt még könnyebb hülyére venni, nincsenek magas elvárásai. A "feszességet" meg a "frissességet" megcáfolom, mint szempontot, mert 29 évesen semmit sem változott a testem a 18 éveshez képest, csak a mellem lett nagyobb:P A mai napig 19-20-nak szoktak nézni, úgyhogy itt tényleg nem arról van szó, hogy egy 18 éves sokkal feszesebb. Elnézem némelyik 18-20 körüli csajt, sokan fényévekkel lepukkantabbak, löttyedtebbek, megviseltebb az arcbőrük mint egy 30-asnak.
2013. febr. 16. 12:25
 14/23 anonim ***** válasza:

bejon...

divat...

oda-vissza ez megy...

ha egy pasi szabad es megteheti,akkor minden not megprobal lefektetni,legyen az 18 vagy 42...

ami a fiatalabb korosztalynal elony,az az,hogy nincs gyerek,valas,elozo ex miatti nyuglodes,sztereotipiak...

viszont nem is szabad egy ilyen kapcsolattol tobbet varni,mint testiseget...

nekem majdhogy naponta megvan az az elmeny,hogy megprobal velem kikezdeni-szemezni valamelyik fiatal lanyka a heven,varosban pedig meg csak hude jokepu sem vagyok...

de mar nem kell 18as csibe,unalmasak es azon kivul semmire nem alkalmasak,sajnos...

:(

40/f

2013. febr. 16. 12:33
 15/23 anonim ***** válasza:
49%
Unalmasak? Szerintem meg pont érdekesebbek. Persze nem a bulizósakra gondoltam, akik állandóan buliznak. De egy 25 év feletti nővel miről beszélsz? Házasság, gyerek, otthoni teendők. Ráadásul a bőrük is csúnyább. A mellük lógósabb. A fenekükön látszik a leginkább a kor, meg az arcukon.
2013. febr. 16. 13:03
 16/23 anonim ***** válasza:
A válaszok nagy részében a 30-as pasikat okolják, hogy ők keresik a fiatal lányokat. Nem nagyon láttam az ellenkezőjét, pedig szerintem a fiatal csajok vágyai is ugyan olyan mértékben játszanak szerepet ebben a kérdésben.
2013. febr. 16. 13:08
 17/23 anonim ***** válasza:
15-ös, ez akkor van így, ha valaki hagyja magát begyepesedni, elhülyülni a gyes alatt, nem szocializálódik, nem sportol, nem nyitott a világra. Ismerek 30 feletti nőket gyerekkel, férjjel, akinek az alakját, feszességét, intelligenciáját, humorérzékével nem sok 18 éves csitri megirigyelhetné. Én 27 vagyok, házas, lassan napirenden a gyerekvállalás is, de minden szempontból sokkal jobb nő és érdekesebb személyiség vagyok mint 18 évesen és a házaséleten, háztartáson meg e gyereknevelésen kívül még annyi tervem van jövőre nézve, hogy holnap estig sorolhatnám.. Szóval ilyen is van, csak magyar viszonylatban tényleg nem ez a gyakoribb.
2013. febr. 16. 13:41
 18/23 anonim ***** válasza:
*sok csitri
2013. febr. 16. 13:42
 19/23 anonim ***** válasza:
#13 igazad van vannak 30-on tul is olyan nők akik sokkal jobban nének ki mint a 18-20 korosztály
2013. febr. 16. 16:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, sokan hol élnek, de

- a 17-18 éves lányokat NEM olyan egyszerű lefektetni, kivéve, ha sok pénze van az embernek és költi is rájuk, kocsi, miegyéb....

- a tinédzserlányok szépek és PONT.

Ezért a strandon, ha valaki megnézi, hogy ki bámulja a szép fiatal tinilányokat, akkor rájöhet, hogy MINDEN PASI tíztől a nyolcvanig.

Vajon ők mind beteges perverzek? :D

2013. febr. 20. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!