Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzervatív lányként milyen barát illene hozzám?
Nagyon erkölcsös vagyok, kicsit vallásos is, DE! nem fanatikusan, és azt sem szeretném, ha a barátom fanatikus lenne.
Nem tudom, milyen fiú illene hozzám: egy hozzám hasonló, nyugodt, visszafogott életet élő, vagy egy minden bajban benne lévő, izgalmas életet élő fiú?
Tudom, még fiatal vagyok egy párkapcsolathoz, csak mostanában ezen gondolkozom. Remélem tudtok segíteni. :)
16/L
Full mindegy, nem ezen múlik. A lényeg, hogy megértő legyen. Nekem volt vallásos barátnőm egy darabig szenvedélyes ateistaként, de nem volt ebből probléma, mert értelmesek voltunk mindketten :)
22/F
Ezen annyira fölösleges gondolkodni, hidd el, érezni fogod, hogy melyik fiú illik hozzád.
Anno én is agyaltam ilyeneken, de hiába, teljesen más típusú fiú tetszik most és eléggé egy hullámhosszon vagyunk. :) Sosem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen fiúval fogom ilyen jól érezni magam. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!