Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan lány, aki nagyon-nagyon gyönyörű és a nászéjszakájáig akar várni a szexszel?
Hogy miért függ össze?
Mert aki gyönyörű, arra lecsapnak a fiúk és sajnos a lányok kisebb-hosszabb idő elteltével beadják a derekukat, majd később jönnek rá, hogy nem kellett volna belemenni.
"Melyik az a pasi manapság, aki nászéjszakáig vár a szexszel?"
Here is the answer to your question: Én.
Akkor kiváltom a vízumom az USA-ba...
18:50
Jövök én is. De szerintem ott is emberek élnek, és a magyaron szeretik majmolni az Ámérikáiákat, szóval nem fogunk ott se épeszű nőt találni.
Hát, én bizony ismerek nem egy olyan huszonéves lányt, akinek a szexuális tapasztalata igen korlátozott (tart a nullába, vagy egyszer történt csak meg). Sőt, harmincast is. Pedig nagyon szép és vonzó.
Egyébként miért szempont ez? Én hosszú évek óta élek párkapcsolatban és egyébként ő volt az első. De mégis azt kívánom, bár ne ő lett volna. És nem azért, mert nem szeretem. Hanem mert a szex nagy mértékben tapasztalat kérdése és az elején sok apróság van, ahol ki lehet siklani, el lehet rontani és be lehet miatta görcsölni. Ha életed szerelmével a nászéjszakátokon futtok bele ebbe, akkor az szerintem cseppet sem romantikus...
Nem az a lényeg, hogy valaki szűz legyen, hanem hogy a szexuális életében felelősségteljes legyen és akarja magát és a párját boldoggá tenni.
Ettől még persze nem ítélek el senkit, aki várni akar ezzel, csak szeretném figyelmeztetni a veszélyekre. Azt mindenki tudja, hogy veszélyes túl korán szexuális életet kezdeni, de arról ritkábban esik szó, hogy abban mennyi veszély rejlik, ha egy emberre tesszük fel egész szexuális életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!