Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma nagyon beégtem a lány előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma nagyon beégtem a lány előtt?

Figyelt kérdés
Ma megbeszéltük egy lánnyal,(én szeretem),és megcsókoljuk egymást.Kettesbe is voltunk,de egyikönk sem merte megtenni az első lépést,mert még ez lett volna az elsó mindkettőnknek.Énis féltem megcsokolni,meg a 'pillangók'.Úgyhogy adtam neki csokit valentin nara,és utánna ott áltunk a hidegben,és beszflgettűnk.Hétfőn megint megprobálkozncánk.Valami tanccs vagy otlet,hogy hogyan kezdjúnk hozzá.Minen jó:hogy megöleljem e kőzbe,mennyire hajoljak,megfogjam e a kezét,mikor csukjam be a szemem.mit mondjak neki elótte,mennyire nyissam ki a szcm,hogy csincljam.stb

2013. febr. 14. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ideges voltam az első csók előtt, de hidd el, alaptalan. Majd jön magától minden, ha tényleg ennyire tanácstalan vagy, akkor nézz meg pár videót youtube-n. Ha beírod, hogy how to kiss, akkor sok minden ki fog rá jönni, de hidd el, nem lesz semmi gond. Ne agyalj, csak csináld!:)

18/L

2013. febr. 15. 21:24
 12/18 A kérdező kommentje:
az utolsónak köszh,majd nézek,és hátha jól sül a hétfő :-)
2013. febr. 15. 21:31
 13/18 anonim válasza:
Véleményem szerint a csaj is beégett.Nem lehet hogy még nem vagytok erre felkészülve?Ne erőltessétek!Ez magától kell jöjjön,és ha eljött az ideje hidd el meg fog történni,úgy,hogy nem lesznek ilyen kérdéseid.
2013. febr. 16. 09:13
 14/18 A kérdező kommentje:
lehetséges,de azért holnap újraprobáljuk
2013. febr. 17. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Ne b*sztassátok már szegényt.

Figyelj:

ha kettesben vagytok végre, akkor odalépsz hozzá lazán, átkarolod a derekát, a szemébe nézel és szépen közelítesz hozzá az száddal, mikor már majdnem összeér az oorotok rámosolyogsz, aztán lassan lehunyod a szemed, és megcsókolod :) Utána már menni fog mint a karikacsapás.

De azt is elmondom, hogy kb. ez az utolsó esélyed, hogy ne nézzen teljesen töketlennek, mert igen, ez a valentin napi vagy mikor eléggé égés volt, főleg neked, mivel te vagy a fiú.

De gondolj arra, hogy ő is akar veled smárolni, szóval nyert ügyed vagy, nem kell félned.

Szedd össze magad és tedd meg ;)

2013. febr. 17. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:
orrotok*
2013. febr. 17. 21:23
 17/18 A kérdező kommentje:

a 15. Válaszoló válasza nagyon feldobott.valahogy így lesz.csak erőt kell venni magamon,mert ha a közelébe vagyok,elakad a szavam,lefagy az agyam,remegek.h8lyeségeket bes9élek.

Köszi a jó választ

2013. febr. 17. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez amit most írtál... Na, ez az! Ez kész lejáratókampány.
2020. ápr. 14. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!