Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma nagyon beégtem a lány előtt?
Szia! Én is ideges voltam az első csók előtt, de hidd el, alaptalan. Majd jön magától minden, ha tényleg ennyire tanácstalan vagy, akkor nézz meg pár videót youtube-n. Ha beírod, hogy how to kiss, akkor sok minden ki fog rá jönni, de hidd el, nem lesz semmi gond. Ne agyalj, csak csináld!:)
18/L
Ne b*sztassátok már szegényt.
Figyelj:
ha kettesben vagytok végre, akkor odalépsz hozzá lazán, átkarolod a derekát, a szemébe nézel és szépen közelítesz hozzá az száddal, mikor már majdnem összeér az oorotok rámosolyogsz, aztán lassan lehunyod a szemed, és megcsókolod :) Utána már menni fog mint a karikacsapás.
De azt is elmondom, hogy kb. ez az utolsó esélyed, hogy ne nézzen teljesen töketlennek, mert igen, ez a valentin napi vagy mikor eléggé égés volt, főleg neked, mivel te vagy a fiú.
De gondolj arra, hogy ő is akar veled smárolni, szóval nyert ügyed vagy, nem kell félned.
Szedd össze magad és tedd meg ;)
a 15. Válaszoló válasza nagyon feldobott.valahogy így lesz.csak erőt kell venni magamon,mert ha a közelébe vagyok,elakad a szavam,lefagy az agyam,remegek.h8lyeségeket bes9élek.
Köszi a jó választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!