Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne nagyobb magabiztosságom? 17/F
Figyelt kérdés
A randizásról van szó, bulikon levő csajozós dolgokról stb. Szeretnék annyi magabiztosságot összegyüjteni, hogy ne legyenek problémáim ilyenekkel.
Részegen nincs semmi baj sincs:D, de mégse megoldás mindenre az alkohol!
2013. febr. 14. 22:27
1/4 Vadkan01 válasza:
Nézzél olyan filmeket amiben igazi férfiak vannak és utánozd őket, jobbat nem tudok most.
2/4 anonim válasza:
Józsefvárosin még sztem azt is lehet kapni:D
Egyébként ajánlom, hogy olyan helyen ismerkedj, ahol nincs ismerős, mert így szerintem könnyebb leszólítani egy idegent (lehet csak nekem) Szedd össze a bátorságod és annyi, hgoy csak le kell szólítani, ahhoz csak egyszeri bátorság kell a többi már utána jön és sokkal könnyeb lesz. Hajrá!
3/4 anonim válasza:
legyen az benned hogy más is ugyan olyan ideges mint te és gondolj bele hogy hosszútávon mit számít az ha beégsz de mit veszíthetsz ha nem teszed meg azt amit szeretnél mindig hosszútávra kell gondolkodni hogyha be is égnél .. nagy cucc adott pillanatban kínos egy hét múlva meg teszel rá magasról egy hónap múlva meg nem is emlékszel rá ha viszont összejön akkor lehet egy hónap múlva már ott van melletted a csaj és mondjuk a barátnőd akit leszólítottál :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment mindenkinek a zöld kezecske!:)
2013. febr. 14. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!