Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy meleg, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy meleg, akinek megvan az a bizonyos radarja, akkor is felismeri a másik meleget/biszexuálist, ha már előbb ismerte, minthogy a másik rájött volna, hogy mi a helyzet vele?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerik egymást, az egyikük meleg, és kitűnően felismeri a többi meleget is, és egyszer csak a másik kezd rájönni, és elfogadni, hogy mi van vele, tehát nem vállalja még fel nyilvánosság előtt, meg semmi ilyesmi, de magában már tudatosította.

Ilyenkor vajon az, aki már azelőtt is ismerte a másikat, hogy az ráismert volna, hogy meleg, az észreveszi rajta? Vagy nem is foglalkozik vele, mert az befolyásolja, hogy nem ilyennek ismerte meg? Vagy esetleg ő már azelőtt érzi rajta a hajlamot, hogy az önmagának bevallaná, mert a melegek ezt egyszerűen érzik?

Szerintetek?

Amúgy az én konkrét élményem ezzel kapcsolatban leszbikusokról szól, de gondoltam nem szűkítem le a így a kört.

2013. febr. 14. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikus vagyok, egyik barátnőm is az, de én előbb tudtam róla, mint ő. Lányokkal smárolt meg minden, de azt mondta, nem leszbikus, harcolt is ellenük, most meg barátnője van már lassan egy éve. Általában felismerem, hogyha valaki meleg, de nála konkrétan előbb felismertem, mint ő.
2013. febr. 16. 19:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Na igen, ilyesmi esetre gondoltam, mint az utolsónál. :)
2013. febr. 16. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha lányokkal csókolózott, ott nem volt mit felismerni... az elég egyértelmű.
2013. febr. 16. 19:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Jó igaz... mindegy. :D De nincs olyan, hogy valaki nem tudja születésétől fogva, hogy meleg/leszbikus? Mert én úgy tudtam van... tehát így megeshet az az eset, amit én is írtam.
2013. febr. 16. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nálam elég jól működik az, amiről beszélsz. Viszonylag fiatal vagyok, így a korombeli queerek jó része nem jött elő, vagy nem tisztázta magát, de attól még tudom róluk, és rendszerint be is válik.:) Sokszor a hajlamra is ráérzek, de persze nem hozom fel. Aztán rohannak hozzám maguktól!:) Szóval igen, simán lehetnek ilyen esetek, és még nem is kell alaposabban ismernem az illetőt.
2013. febr. 16. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van olyan, aki nem tudja magáról egyből. Ez a gyakoribb eset igazából, az ritkább, mikor már kiskortól fogva valakinek ez tiszta (mint nekem volt).
2013. febr. 16. 23:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Na, hát pont ilyen esetekre vonatkozott a kérdésem, és az utolsó előtti válaszoló be is igazolta, hogy megtörténhet pont az az eset is, amit én írtam.
2013. febr. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!