Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ehhez :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ehhez :S (nagyon fontos)?

Figyelt kérdés
szóval ha egy barátnőtök sírva elmondaná nektek hogy nagyon nagyon szeret , te vagy a számára a legfontosabb a világon.. azóta érzi azt hogy szeret élni amióta barátnők vagytok...

2013. febr. 14. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mennyi pi*na irigy! egy mai modern lány szerintem bevállal egy kis pun>cinyalást.
2013. febr. 14. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Az emocionális zsarolás engem nem hat meg. De persze lehet, hogy a lányokat igen, és így rá tudod venni őt egy kis leszbizésre. Úgyis oly' divatos manapság...
2013. febr. 14. 16:09
 13/17 A kérdező kommentje:

nem zsarolnék én senkit..

nem mondanék rá semmit..

hazamennék és megtenném.

2013. febr. 14. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Oké.
2013. febr. 14. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális! A te dolgod, hogy megölöd magad, de ha annyira szereted, ahogy mondod, akkor ne tedd, mert ezzel az ô életét fogod tönkretenni! Mit gondoltál? Hogy nincs értelme az életednek? Belegondoltál, hogy mi lesz majd vele? Megtudja, hogy a legjobb barátnôje szereti, és még ebben a sokkban van, amikor megtudja, hogy meg is ölte magát.

Lelkileg tönkre fog menni! Az lenne a fejében, hogy ô a hibás és ebbôl nagyon nehezen tudna meggyógyulni! Sôt, nem is biztos, hogy utána tudna egyáltalán baráti kapcsolatot létesíteni más lányokkal!

Viszont ne zsarold érzelmileg, mert akkor is össze fog roppanni!

Az nem úgy van, hogy ha nem jön össze a dolog, akkor hisztis kislányként kell viselkedni!

Ne lepôdj meg, ha nemet mondd, de ne légy öngyilkos!

Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, akkor 80-90% hogy sírvafakadnék és nem akarnék vele találkozni soha többet. Ha viszont megfenyegetne az életével, akkor lehet hogy én lennék hamarabb öngyilkos!

16/L

2013. febr. 15. 16:26
 16/17 anonim ***** válasza:

mit szolnek hozza?

hat elsore valszeg semmit csak............szajtatva!!

utana-(ismerve magamat!!)-azthiszem......plane ha egy edi kiscicarol van szo!!

volt mar reszem benne!-egyaltalan nem megvetendo az ahogy ket lany egymassal......latvanykent sem!!

2013. márc. 14. 16:05
 17/17 anonim válasza:
Na kinyaltátok egymás kib.szott pináját? :$
2014. ápr. 27. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!