Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy egy csaj NYOMULÓS? Mit csinál egy NYOMULÓS csaj? Miért nem szeret annyi sok csaj nyomulós lenni? Mi azzal a baj?

Figyelt kérdés

2013. febr. 14. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg az szánalmas, ha egy lány kezdeményez és azonnal lehordják, hogy ri.banc és kelleti magát.
2013. febr. 17. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a szánalmas, hogy egy férfi annyira besz@ri, hogy nem mer kezdeményezni.
2013. febr. 17. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egy nyomulós csaj folyton keres, nem hagy békén, nem veszi, ha koptatod és hasonlók..
2013. febr. 17. 19:18
 14/19 NagyD1990 ***** válasza:

Miért kaptak annyi minuszt azok, akik úgy gondolják, hogy egy lány is kezdeményezhet? Úgy tudtam egy modern társadalomban a nemek egyenlőek, így minden jog egyformán mindenkire vonatkozik.

A kérdésedre válaszolva: engem momentán ez nem zavarna. Mármint, hogy a csaj szeretne velem találkozni, meg együtt lenni, de pontosan én sem tudom konkrétan mit kell a nyomulós kifejezés alatt érteni. Mindenkinek máshol van a határ, amit már nem képes eltűrni.

2013. febr. 17. 19:53
 15/19 anonim ***** válasza:
9%

A nő nem kezdeményez, hanem jeleket ad. Nehogy már a szátokba kelljen rágni mindent, srácok. Tessék tököt növeszteni, és viselni a visszautasítást. Ennyi.

BTW én nem vagyok egy tipikus emancipunci, szerintem egy nő akkor sírjon egyenlő bánásmódért meg nőikvótáért meg a fene tudja miért, ha nem csak a vállaltok vezetésében, hanem a bányában is nőikvótát akar.

25/N

2013. febr. 17. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Na és ti mit szólnátok hozzá hogyha a srácok csak félreérthető jeleket adnának amiktől totál összezavarodtok hogy akar e valamit? Szerencsére manapság a srácok is felkötötték a gatyájukat ilyen téren mondjuk:D
2013. febr. 17. 20:06
 17/19 NagyD1990 ***** válasza:
15-ös válaszoló. Tegyük fel, hogy megtetszik neked egy srác. Ő meg csak ül valahol, teljesen másfelé néz, vagy éppen elvan foglalva valami tevékenységgel, akkor észre sem venné a te drágalátos jeleidet. Másrészt ha TE akarsz valakivel összejönni, akkor miért a srácnak kéne lépnie, aki jelenleg csak véletlenszerűen tartózkodik veled egy légtérben? A másik, hogy mi rohadtul nem értjük ezeket a jeleket. Személy szerint tetszett a Jelek Mel Gibson főszereplésével, de másféle jeleket nem veszek észre, mert nem arra figyelek.
2013. febr. 17. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a srác, aki ennyire nyámnyila és még ostoba is, az így járt.
2013. febr. 17. 21:22
 19/19 anonim ***** válasza:

omg nők vs férfiak:D Szerintem meg nem tök mindegy kilép? Nem omlik össze a világ ha a nő szólítja meg a gyereket. Azok a nők akik itt mondják a magukét az nem tom miylen világban élnek. Manapság túlságosan el vannak kényeztetve azt hordanak itt össze-vissza minden fajta sületlenséget. Ja én pl odamegyek a csajhoz ha bejön, de az mé gáz ha a csaj jön oda? omg, elfajult társadalomban élek...

21/F

2013. ápr. 5. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!