Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy csaj NYOMULÓS? Mit csinál egy NYOMULÓS csaj? Miért nem szeret annyi sok csaj nyomulós lenni? Mi azzal a baj?
Miért kaptak annyi minuszt azok, akik úgy gondolják, hogy egy lány is kezdeményezhet? Úgy tudtam egy modern társadalomban a nemek egyenlőek, így minden jog egyformán mindenkire vonatkozik.
A kérdésedre válaszolva: engem momentán ez nem zavarna. Mármint, hogy a csaj szeretne velem találkozni, meg együtt lenni, de pontosan én sem tudom konkrétan mit kell a nyomulós kifejezés alatt érteni. Mindenkinek máshol van a határ, amit már nem képes eltűrni.
A nő nem kezdeményez, hanem jeleket ad. Nehogy már a szátokba kelljen rágni mindent, srácok. Tessék tököt növeszteni, és viselni a visszautasítást. Ennyi.
BTW én nem vagyok egy tipikus emancipunci, szerintem egy nő akkor sírjon egyenlő bánásmódért meg nőikvótáért meg a fene tudja miért, ha nem csak a vállaltok vezetésében, hanem a bányában is nőikvótát akar.
25/N
omg nők vs férfiak:D Szerintem meg nem tök mindegy kilép? Nem omlik össze a világ ha a nő szólítja meg a gyereket. Azok a nők akik itt mondják a magukét az nem tom miylen világban élnek. Manapság túlságosan el vannak kényeztetve azt hordanak itt össze-vissza minden fajta sületlenséget. Ja én pl odamegyek a csajhoz ha bejön, de az mé gáz ha a csaj jön oda? omg, elfajult társadalomban élek...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!