Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki itt mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki itt mindig az igazat írja le töviről hegyire a pasikról és a csajokról (nem azt amit hallani akarnak itt) akkor miért megy rögtön le a százaléka a béka feneke alá?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

Piszkosul nem érdekel a %, amikor ilyen privátokat kapok:

"mikor valami kulonosen hasznos vagy ertelmes valaszt lattam, a te neved volt ott."

Tehát engem nem az fog meggyőzni a válaszaim helyességéről, hogy hány százalékon állok - mivel a nevem miatt is lepontoz pár retardált, akiknek fájni szokott az igazság -, hanem az ilyen visszajelzések ...

2013. febr. 14. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Ne foglalkozzál azzal, hogy hány %-n vagy. Mindenkinek mindenről mása véleménye, hiszen más dolgok történtek vele. Ezután mindenki általánosít. Ennyi. Hagyd a francba, inkább légy optimista, jobb lesz.
2013. febr. 14. 11:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Sosem lesz egyetértés, különbözőek vagyunk.

Engem inkább az húz fel, amikor a lányok mismásolnak abban a kérdésben, hogy milyen fickó kell nekik. Leírnak egy lovagot/úriembert, miközben egy zsiványtól nedvesednek.

2013. febr. 14. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:

caM008 Meg mondja a frankot ! :D

Egyébként teljesen egyetértek vele.

2013. febr. 14. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Kösz!

Egyébként erről beszéltem:

"a nevem miatt is lepontoz pár retardált"

"A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik."

Ezen mondjuk most felröhögtem :-P

2013. febr. 14. 11:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Azon én is jót röhögtem... :D
2013. febr. 14. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Amúgy meg lazán megüthetnéd a 80%-t

Csak vannak emberek akik a név illetve a % alapján pontoznak... hát mit ne mondjak. :D

2013. febr. 14. 11:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti én nem is szeretnék 80-90 %-os lenni...néha akkora hülyeségeket tudnak írni,h falnak rohanok :D
2013. febr. 14. 12:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a dolgot a lányoktól soha nem értettem, hogy nekik nem kell a magas, macsó, nagyszájú, full magabiztos ember. Csak az okos, kedves, aranyos átlagos. Holott mindenki tudja, hogy ez legtöbbször nem így van és ha megnézed a valóságot és az ilyen műsort, mint az éjjel-nappal Budapest (tudom, hogy megrendezett, de a valóság sajnos ilyen szánalmas legtöbbször) akkor tudod, hogy milyenek a nők és az ilyen Páwa, iszákos pasikkal jönnek össze legtöbbször. Persze vannak kivételek. Szerencsére. De az nagyon kevés sajnos manapság.
2013. febr. 14. 12:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Jó, csak mi az igazság? :D Az olyan kérdések miatt ment le a százalékom, ahol azt feszegették, hogy a csajoknak csak a pénz, meg a külső számít. Ezekre le szoktam írni, hogy ez azért nem pont így van, mire a sok nyominger lepontozott:D Ez van, nem érdekel. Én amúgy azt vallom, hogy amelyik válasz értelmes érvekkel alá van támasztva (extrém baromságoktól eltekintve), az a válasz az hasznos.
2013. febr. 14. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!