Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki itt mindig az igazat írja le töviről hegyire a
pasikról és a csajokról (nem azt amit hallani akarnak
itt) akkor miért megy rögtön le a százaléka a béka
feneke alá?
Piszkosul nem érdekel a %, amikor ilyen privátokat kapok:
"mikor valami kulonosen hasznos vagy ertelmes valaszt lattam, a te neved volt ott."
Tehát engem nem az fog meggyőzni a válaszaim helyességéről, hogy hány százalékon állok - mivel a nevem miatt is lepontoz pár retardált, akiknek fájni szokott az igazság -, hanem az ilyen visszajelzések ...
2013. febr. 14. 11:01
Ugyan már. Ne foglalkozzál azzal, hogy hány %-n vagy. Mindenkinek mindenről mása véleménye, hiszen más dolgok történtek vele. Ezután mindenki általánosít. Ennyi. Hagyd a francba, inkább légy optimista, jobb lesz.
2013. febr. 14. 11:02
Sosem lesz egyetértés, különbözőek vagyunk.
Engem inkább az húz fel, amikor a lányok mismásolnak abban a kérdésben, hogy milyen fickó kell nekik. Leírnak egy lovagot/úriembert, miközben egy zsiványtól nedvesednek.
2013. febr. 14. 11:21
caM008 Meg mondja a frankot ! :D
Egyébként teljesen egyetértek vele.
2013. febr. 14. 11:26
Kösz!
Egyébként erről beszéltem:
"a nevem miatt is lepontoz pár retardált"
"A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik."
Ezen mondjuk most felröhögtem :-P
2013. febr. 14. 11:35
Azon én is jót röhögtem... :D
2013. febr. 14. 11:36
Amúgy meg lazán megüthetnéd a 80%-t
Csak vannak emberek akik a név illetve a % alapján pontoznak... hát mit ne mondjak. :D
2013. febr. 14. 11:41
Ami azt illeti én nem is szeretnék 80-90 %-os lenni...néha akkora hülyeségeket tudnak írni,h falnak rohanok :D
2013. febr. 14. 12:21
19/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a dolgot a lányoktól soha nem értettem, hogy nekik nem kell a magas, macsó, nagyszájú, full magabiztos ember. Csak az okos, kedves, aranyos átlagos. Holott mindenki tudja, hogy ez legtöbbször nem így van és ha megnézed a valóságot és az ilyen műsort, mint az éjjel-nappal Budapest (tudom, hogy megrendezett, de a valóság sajnos ilyen szánalmas legtöbbször) akkor tudod, hogy milyenek a nők és az ilyen Páwa, iszákos pasikkal jönnek össze legtöbbször. Persze vannak kivételek. Szerencsére. De az nagyon kevés sajnos manapság.
Jó, csak mi az igazság? :D Az olyan kérdések miatt ment le a százalékom, ahol azt feszegették, hogy a csajoknak csak a pénz, meg a külső számít. Ezekre le szoktam írni, hogy ez azért nem pont így van, mire a sok nyominger lepontozott:D Ez van, nem érdekel. Én amúgy azt vallom, hogy amelyik válasz értelmes érvekkel alá van támasztva (extrém baromságoktól eltekintve), az a válasz az hasznos.
2013. febr. 14. 12:33
Kapcsolódó kérdések: