Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a mondás: " A férfinak szex kell, a nőnek szerelem? "
n pl elvezem a jo szexet,es nem kell,hogy szerelmes legyek hozza a partnerembe,barmennyire is szurja ez nehany frigid,prud fapinanak a szemet,meg az olyanoket,akik a sajat igenyeiket es ertekrendjuket akarjak rahuzni a masik emberre.
Érdekelne a véleményed arról, hogy miért szokták páran azt állítani, hogy egy nő csakis érzelemből teszi? Mert nem te vagy az első lány, aki azt mondja, hogy nem szükséges szerelmesnek lennie a partnerébe, hanem sokan mások is.
Azert allitjak azt paran,hogy egy no csak szerelembol szexel,meg r.banc,ha nem igy tesz,stb,mert ez a tarsadalmilag elfogadott norma.
Hogy egy egeszseges libidoju nonek kepmutatoskodnia,alerkolcsoskodnie kell,es titkolnia kell a vagyait.
Mert ezt varjak el masok.Pedig egy nonek is ugyanugy vannak vagyai es igenyei mint egy ferfinek.
Es akkor a pasikat minek kene nevezni,ha szerelem nelkul szexelnek,himringyonak?
Persze,mindket nemnel vannak olyanok,akik parkapcsolatot igenyelnek,es olyanok is,akik szexet,kotottsegek nelkul.
Es egyesek nem tudjak elfogadni azt,hogy a masik ember nem ugyanugy el,erez es gondolkodik mint ok.
Es itelkeznek felette,serto jelzokkel illetik,es azt allitjak,hogy az a normalis,ahogy ok elnek,minden mas elfogadhatatlan.
Mindenkinek ugy kellene elnie,ahogy neki jo,nem masok velemenye szerint,es nem foglalkozni azzal,hogy mit csinal a masik.
Aki masok nemi eletevel foglalkozik,az rosszindulatbol,irigysegbol teszi,es eljatssza az erkolcsost,mert vagy frigid vagy toketlen vagy savanyu a szolo,es azert foglalkozik masokkal,mert nincs rendesen megdugva vagy ritkan van melegben a farka.
Es ne hidd el,hogy nem lehet elvezni a szexet szerelem nelkul.
Persze,ha a szerelmeddel csinalod,az egy teljesen mas,bensosegesebb erzes.
De onmagaban az alkalmi szex is tud iszonyatosan jo lenni,es azt is lehet nagyon.elvezni,ha egy olyan emberrel csinalod,aki tudja,mit hova tegyen,es tudja mitol jo a szex.
Miert kene barkinek elfolytania a vagyait es az osztoneit?
A pasik szerint:Jo no,aki lefekszik velem.
Rossz no,aki penzert teszi ezt velem.
Budos.k.rva,aki a haverommal lefekszik,velem meg nem.
a nok szerint,ribanc az,aki jobban kell a pasiknak mint ok.
Kielegito volt a valasz?
Vagy kivancsi vagy meg valamire?
Baromság és, ha valaki ezt a címet adta egy könyvnek, akkor azért egy fillért nem fizetnék.
A mondat azt feltételezi, hogy a férfiak szexmániás állatok, a nők pedig nem dugnak senkivel elsöprő érzelmek nélkül.
Holott a férfiak is vágynak igazi érzelmekre és a nők is simán félreb*sznak, érzelmek nélkül.
Én olvastam a könyvet, amiről attól a nőtől szereztem tudomást, akibe nagyon szerelmes voltam. Minden jó volt vele, állítólag minden jó volt neki velem is, különösen a szex, csak éppen nem volt szerelmes belém. Amikor szerelmes lett valaki másba, gondolkodás nélkül elhagyott, mielőtt szexelt volna a másik férfival.
Azóta két év (netes) társkeresési tapasztalat áll mögöttem. Sokszor találkoztam a nők részéről azzal a megfogalmazással, hogy a párkapcsolatban az a fontos, hogy ő szeresse a leendő párját. Tehát nem az, hogy a férfi milyen, mit tesz, mire hajlandó, vagy mennyire szereti, hanem, hogy a nő legyen szerelmes.
Másrészről, azért váltam el 20-egynéhány év után, mert nem kaptam elég szexet. Meg egyebek miatt, de az is innen fakadt.
Tehát, olvastam a könyvet, és azt mondom, hogy az abban leírtak egybeesnek a saját tapasztalataimmal. Viszont a könyv úgy kezdődik: az abban leírtak általános törvényszerűségek, nem érvényesek mindenkire, különösen nem minden körülmények között...
Ha láttál már b@szatlan pcs-t, akkor tudod hogy kamu ez a szerelem-duma...
kell is, jó is, de a a testiség nélkül xart sem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!