Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, átaludtam a tinikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, átaludtam a tinikorom. Van más is, aki így érez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya lány, de nagyon félénk, visszahúzódó vagyok, ennek "köszönhetően" sose volt túl sok barátnőm, haverom. 18 éves vagyok, idén érettségizek. Egy barátom volt eddig, akivel 2 évig tartott a kapcsolatom. Nem sok buliban voltam a középiskolai éveim alatt. Mostanában egyre jobban elszomorít a tudat, hogy a tiniéveimet a laptop előtt töltöttem, mert annyira nem kijárósak a barátaim, az exbarátom sem. Szinte sírni tudnék ettől a gondolattól, hogy mások már 15-16 évesen buliznak minden hétvégén, én meg 10-12 buliban ha voltam egész életemben eddig...

Van más is, aki így érez?

Mivel kompenzáljam ezt a negatív érzést?

18/L

2013. febr. 13. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy előtted van még az élet.
2013. febr. 13. 16:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Gondolj a buliban bedrogozott, megerőszakolt lányokra. Szerintem nem maradtál le semmi "jóról".
2013. febr. 13. 16:56
 3/15 rémuralom ***** válasza:
Nem, mert a tinikor nem kizárólag bulizásról szól. Meg a bulizás sincs a kamaszkorra korlátozva, igazából, amíg nem alapítasz családot, addig minden további nélkül elmehetsz egy buliba, ha úgy tartja kedved. Gyerekkel már nehezebb megoldani, meg addigra az ember már bele szokott unni, de addig semmi akadálya.
2013. febr. 13. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok bulizós, de én teljes mértékben jól érzem magam így. Én nem érzem ezt gondnak, ha te máshogy érzel, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.
2013. febr. 13. 16:57
 5/15 anonim ***** válasza:

kezdj el most bulizni akkor, be lehet még hozni a lemaradás.

ugyanígy voltam, aztán az otthonülős exem kidobott, akkor belevetettem magam a partyzásba

3 évig buliról-bulira jártam, haverok mellettem jöttek-mentek, mindig másokkal voltam

aztán rájöttem hogy az egészben baromira nincs semmi különleges. amikor már nem bírom tovább a tanulást, vagy nagyon rossz kedvem van iszok és elfeljtek mindent egy napig. csak utána ugyanúgy fel kell ébredni.

ja meg szinte soha nem olyan zene megy ami nekem tetszik, hanem ami a többségnek, olyan alkohol ami nem ízlik (kevés fajta jön be), sokszor sz@r a hangulat mert drámáznak a haveri kör párocskái, vagy valaki ellensége ott nekiáll kötekedni... valaki rosszul lesz, bedrogozik, hány meg odarondít és te csinálj vele valamit mert veled jött és nem hagyhatod ott... de majd meglátod, ha te is bulizni mész.

2013. febr. 13. 17:01
 6/15 anonim ***** válasza:

Öhm... 18 éves koromig jó ha 5 buliban voltam. Barátnőm sem akkor nem volt sem most.

22 vagyok, másfél éve kezdtem buliba járni és néha elmegyünk discoba de általában házibulit csinálunk vagy csak elmegyünk inni valahova.

Hát ha ez azt jelenti h átaludtam a tinikoromat akkor igen... átaludtam a tinikoromat.

Buli az nem minden, buliba könnyű elmenni. Engem már az érdekel h mikor lesz barátnőm.

2013. febr. 13. 17:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Igazából semmiről se maradtál le. Sőt most jöhet még az ami igazán nagyot szólhat. KisLány elég az önsajnálatból s irány az élet. Rúgj be, kefélj minden másnap más sráccal (írhatsz!), ébredhetsz detoxban, s mindezt már nagykorúan úgy, hogy anyádéknak nem kötelező érted menni. Hajrá!
2013. febr. 13. 17:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, főleg az első válasz kissé megnyugtatott. (Ideig-óráig...)
2013. febr. 13. 17:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben vagyok én is. De most jön az egyetem kollégista leszek remélhetõleg ahol annyi buliba megyek amennyibe csak akarok. A kis tini p*csák meg irigykedhetnek majd mert nekik kb az a buli hogy este egy pár algopirin meg egy koccintós bekeverve és indulhat az este. Ha te is mész egyetemre ott tuti bepótolod majd de természetesen elsõ a tanulás :D
2013. febr. 13. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
45%

Jellemző magyar mentalitás: az egyetem buli, de azért sírunk, ha az állambácsi nem akarja fizetni a bulizást, ráadásul ide is kötne minket ehhez a sz*r helyhez...

Nem maradtál le semmiről, kérdező. Ha akarod, menj, és próbáld ki, bár én nem értem, hogy emberek mit élveznek az ilyeneken.

2013. febr. 13. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!