Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextali.hu Átverés?
Figyelt kérdés
Írtam valakinek és ha a másik fél visszaír az én számlámat terheli le SZÓVAL SENKI NE ÍRJON SENKINEK MERT EGY NAGY ÁTVERÉS!!! 3000Ft volt a telefonomon 1 üzenetet küldtem kaptam a másik féltől 3 üzenetet és az egyenlegem 2000Ft lett Na tessék "Tabuk nélkül"2013. febr. 13. 09:52
2/8 anonim válasza:
Megérdemelted. Csak rá kell nézni arra az oldalra. Szerinted azok nem kamu hirdetések? Láttál te már rendes szexpartner kereső oldalt. Azokkal a dumákkal amik a szextalin vannak csak tapasztalatlen kisgyerekeket lehet átverni.
3/8 anonim válasza:
240 Ft + ÁFA/SMS kész lehúzás, az ilyen csajokkal általában soha nem találkozik az ember. Sőt. Ha belecsempészel az sms-be telefonszámot akár számmal vagy betűvel kiírva a rendszer automatikusan kimoderálja. Hogy miért? Mert akkor nem lenne profitja az oldalnak, ami neked jelentős károkat okozhat. Akkor már menj el prostihoz ott legalább megkapod akit szeretnél.
4/8 anonim válasza:
" 22 éves
Barna hajú, Kismellű
férfit keres
Nem túl dúsak a kebleim, viszont más testrészeimmel csodákra vagyok képes. Ha érdekelnek a részletek, ismerkedjünk meg, és megtudod mire is vagyok képes"
Ilyet egy nő akkor sem ír le, ha a puncija szét akar robbanni a tűztől és már csak arra képes gondolni, hogy egy farok legyen benne. Csak bele kell olvasni a szövegekbe és azonnal látszik, hogy kamu az egész. Azon az oldalon egy valódi csaj sincs.
5/8 anonim válasza:
ezt én látatlanba megmondtam volna neked, kamu képek,tuti hogy prostik vagy operátorok írják a válaszokat, mert olyan nők mint a képen vannak,nem így keresnek szexpartnert.
6/8 A kérdező kommentje:
Remélem más nem esik bele
2013. febr. 13. 11:13
7/8 anonim válasza:
Ha valós személy lenne akkor nem vállalná fel az arcát az interneten úgy hogy közben meg meztelen.
8/8 nwtraders válasza:
Miért, ha valódiak akkor fel lihegnétek és megkönnyebbülnétek??! Manapság is meg kell élni valamiből és főleg valakikből.. Egy "k@rva nyűves" -droggal átitatott - országban még inkább ki kell használni többek közt az internet nyújtotta lehetőségeket.. Mi ezzel a baj??!! Kedves balfácánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!