Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextali.hu Átverés?

Figyelt kérdés
Írtam valakinek és ha a másik fél visszaír az én számlámat terheli le SZÓVAL SENKI NE ÍRJON SENKINEK MERT EGY NAGY ÁTVERÉS!!! 3000Ft volt a telefonomon 1 üzenetet küldtem kaptam a másik féltől 3 üzenetet és az egyenlegem 2000Ft lett Na tessék "Tabuk nélkül"

2013. febr. 13. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Mégis mit vártál?
2013. febr. 13. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Megérdemelted. Csak rá kell nézni arra az oldalra. Szerinted azok nem kamu hirdetések? Láttál te már rendes szexpartner kereső oldalt. Azokkal a dumákkal amik a szextalin vannak csak tapasztalatlen kisgyerekeket lehet átverni.
2013. febr. 13. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
240 Ft + ÁFA/SMS kész lehúzás, az ilyen csajokkal általában soha nem találkozik az ember. Sőt. Ha belecsempészel az sms-be telefonszámot akár számmal vagy betűvel kiírva a rendszer automatikusan kimoderálja. Hogy miért? Mert akkor nem lenne profitja az oldalnak, ami neked jelentős károkat okozhat. Akkor már menj el prostihoz ott legalább megkapod akit szeretnél.
2013. febr. 13. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:

" 22 éves

Barna hajú, Kismellű

férfit keres

Nem túl dúsak a kebleim, viszont más testrészeimmel csodákra vagyok képes. Ha érdekelnek a részletek, ismerkedjünk meg, és megtudod mire is vagyok képes"

Ilyet egy nő akkor sem ír le, ha a puncija szét akar robbanni a tűztől és már csak arra képes gondolni, hogy egy farok legyen benne. Csak bele kell olvasni a szövegekbe és azonnal látszik, hogy kamu az egész. Azon az oldalon egy valódi csaj sincs.

2013. febr. 13. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt én látatlanba megmondtam volna neked, kamu képek,tuti hogy prostik vagy operátorok írják a válaszokat, mert olyan nők mint a képen vannak,nem így keresnek szexpartnert.
2013. febr. 13. 10:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem más nem esik bele
2013. febr. 13. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha valós személy lenne akkor nem vállalná fel az arcát az interneten úgy hogy közben meg meztelen.
2013. febr. 13. 12:31
 8/8 nwtraders válasza:
Miért, ha valódiak akkor fel lihegnétek és megkönnyebbülnétek??! Manapság is meg kell élni valamiből és főleg valakikből.. Egy "k@rva nyűves" -droggal átitatott - országban még inkább ki kell használni többek közt az internet nyújtotta lehetőségeket.. Mi ezzel a baj??!! Kedves balfácánok!!
2013. okt. 30. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!