Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! A kékszemü, zöld, vagy a barnaszemü csajok jönnek inkább be? : P

Én ugyan a szó egy értelmében sem vagyok pasi,de azért leírom,hogy a barátomnak milyen színű szem jön be.
Ő a kék szemű lányokat szereti,előttem két barátnője volt,mindkettő kékszemű.Az én szemem barna,tehát-mivel a kék szem tetszik neki-nem lehetne velem,mert eleve kizárna a potenciális partnerei listájáról.A következtetés:
Tetszhet neki akármilyen szem,kék,zöld,hupilila..Akkor sem fog előbb összejönni egy ostoba lila szeművel,mint egy okos és kedves sárga szeművel.(A lila és a sárga azért,mert ilyen szemszínek nincsenek,tehát senki nem veszi a leírtakat magára.:) )

Úgysem ez alapján választanak párt maguknak az emberek. Nekem mindig is a kék szem volt az ideálom, meg a zöld. Ehhez képest a párom sötétbarna szemű, és nagyon tetszik a szeme.
Másrészről páromnak szinte mindig kék szemű barátnői voltak előttem, ahhoz képest jöttem én a zöldesbarna szememmel:D

Utolsó válaszoló vagyok:
Még annyit hozzáteszek, hogy a lány, akit szeretek kék szemű, szőke, és szemüveges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!