Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akiknek olyan természetes a bókolás és az udvarlás, mint a beszélgetés?
Van egy csávó, ragadnak rá a nők, nekem is tetszik, és azt hittem bejövök neki, mert azt sugallta, de beszéltem egy másik lánnyal, aki szintén ezt élte meg és mégsem történt semmi.
Van egy ilyen csajozós személyiség?
Úgy érzem átvágott ezzel, de tudom hogy nem direkt csinálta, mert amúgy kedvel minket. Még sosem bántott meg mással, szándékosan. Nagyon kedves.
Csak azt nem értem miért csinálja, vajon észre sem veszi??
Előfordulhat olyan eset, hogy egy nő akinek tetszik egy ilyen típusú férfi, de mivel tudja, hogy a férfinál ez nem jelent komoly érdeklődést, és ezért inkább kerüli, közben pedig a férfinak mégis komolyak a szándékai? Szóval ezzel elriaszt egy nőt? Vagy a komoly szándék határozottan kiderül?:)
Bár a női kommentelők véleményéből az derült ki, hogy a nőknek ez bejön. De mi a helyzet, ha olyasvalaki udvarol, aki tetszik nekik? Ebben az esetben én úgy vélem nem esik neki jól.
De lehet csak én érzem így. Konkrétan én amióta felismertem ezt abban a férfiban aki tetszik azóta igyekszem nem komolyan venni, és kerülni, mert nekem tényleg rosszul esik ha illúziókba ringatnak. Nem kizárt hogy hideg leszek vele. Lehet hogy csak a tapasztalatlanságom miatt viselkedek így.
Ha komoly az érdeklődése az ki derűl, hidd el. Csak engedd sodorni magad:-)
Nő vagyok.
tegnap 5:51
majdnem megjegyeztem hogy lehet egymásnak vagyunk teremtve csak még egyikönk sem tud róla. De a statisztikám szeirtn a számorma vonzó nök azok minél vonzóbak annál messzebb laknak. Szóval Ha nem Bács-kiskun megyei vagy akkor 80% ban biztos vagyok benne, hogy álmaim nőjével beszélgetek :)
tegnap 10:36
Amikor egy pasi udvarol akkor nagyon jol tudja már az elsö szavak kiejtése leött is, hogy akkor mit is akar a nőtől. És igy áll hozzá, ezt a nők csak akkor veszik észre, ha valami amatör p*navadásszal hozza őket össze a sors. Az igazi uriember pénzröl és elözö éjszakárol sosem beszél, illetve tudja, hogy kinek mit kell mondania és mit milyen mennyiségben, hogy mindkettöjük boldog lehessen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!