Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akiknek olyan természetes a bókolás és az udvarlás, mint a beszélgetés?
Van egy csávó, ragadnak rá a nők, nekem is tetszik, és azt hittem bejövök neki, mert azt sugallta, de beszéltem egy másik lánnyal, aki szintén ezt élte meg és mégsem történt semmi.
Van egy ilyen csajozós személyiség?
Úgy érzem átvágott ezzel, de tudom hogy nem direkt csinálta, mert amúgy kedvel minket. Még sosem bántott meg mással, szándékosan. Nagyon kedves.
Csak azt nem értem miért csinálja, vajon észre sem veszi??
Azért nem akarok neki jelezni, mert olyan viszonyban vagyunk, hogy nem lenne jó, ha ezt úgy tudná meg, hogy nem akar semmi komolyat tőlem. Kellemetlen lenne.
Ha akarna tőlem valamit, akkor gondolom egyértelműbb lenne. Akkor felszedne és kész:)
10 es
csak azért gondolod ezt mert nem laksz a közelemben ;)
Egy ilyen típusú férfinak a barátnője nem féltékeny mindig?
Vagy ilyen férfinak nem való féltékenykedős nő?:)
Igaz, hogy van egy öcsém... De nem valószínű hogy ő is ilyen lenne... :D
A féltékenységről meg annyit, hogy ez jól esik egy bizonyos pontig. Általában a barátnőm(im)- tudnak róla, hogy a kedvesség és flört pusztán azért van mert "élvezem" és mert aki kapja is élvezi. Velük ugyanúgy kedves vagyok, azaz kicsit kedvesebb mint mással. Tudják, hogy nem csalnám meg őket. Ha ennek ellenére féltékeny, az sajnos minden esetben megmérgezi a kapcsolatot...
Nekem volt féltékeny barátnőm (történet röviden: elvittem javittatni a telefont elnevetgéltem a recepcios hölgyel bnöm meg leugatta hogy a munkakörén belül maradjon... kinos volt nekem) de én Ismertem a baártnőmet ezért voltam annyira uriember, hogyha valamely hölgyet aki nem ő (őt éjjel nappal ajnároztam) megdicsértem akkor azt úgy tettem ,hogy véletlenü lse legyen hallotávolságban és még a peltyka se érjen el hozzá max valami minimálisra gyengített formában.
Én az olyan nőket kedvelem akikkel el lehet röhögni minden hülyeségen aki nem álszent és Engem szeret nem azt akivé változtatni akar...
Az meg hogy mennyire féltékeny? Ez is csak az én egomat növelné, mert azt jelenti hogy nem akarja hogy más nő elcsavarja a fejemet. Szóval höglyek jó tanács:
ne legyetek féltékenyek mert növelitek ezzel a pasik egóját. Legyetek ti szépek mindegynnian bájosak okosak és örökké fiatalok :)
9-es vagyok
3-as, 10-es, 13-as: A Nők is ritkák hidd el. Túl gyakran futok össze olyanokkal, akik elsőre veszik a lapot ugyan, mert tetszik nekik a dolog (mint általában a csajok), de utána nem tudják lereagálni a dolgot és azt hiszik mindenképpen meg akarom dönteni őket. S ha mégsem akarom, mégsem lépek, akkor ezért lúzer vagyok... S nem tűnik fel nekik, hogy rájuk cifrább jelző illene.
ma 05:04
nem lenen ez rosz kor ha a fiatalok ( x <18~20) nem lennének annyira fenemód okosak és a drága jó szüleik nem hagynák elkanászodni őket. De persze kivétel mindenhol van, amugy én is úgy vagyok ezzel néha, hogy szimplán azért élek már csak mert még tudok találni normális helyes hölgyeket. De sajnos egyre inkább kezd veszélyeztetett faj lenni a fent említett túlajdonásokkal megáldott lányok, így össze kell kapnom magam mert maholnap azt veszem észre, hogy ráncos vén f*rok vagyok és még egy jo nő sincs mellettem O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!