Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok az miért van hogy csak akkor kellek nektek ha lesz@rom a fejeteket és ha rendes vagyok akkor nem?
ma 22:53
Lehet igazad van,arra már én is gondoltam.Végülis ezért is tettem fel a kérdést.
ez egy érdekes dolog!
senkit nem érdekel, de leírom:D
egy srác két éve fűzte a fejem folyamatosan, nem tudtam, hogy vakarjam le magamról :) ...az illető most érdekelne, és most ő elérhetetlen....
most ugyanez a helyzet, pár hónapja egy ismerősöm szeretett volna komolyabbat, amit elutasítottam, de volt egy időszak mikor találkozgattunk és bennem is megváltozott és most már annyira nem akar semmi, erre én indultam be rá!
Ami nem lehet a tiéd mindig az kell!
Fogalmam nincs miért van ez :S ....
Vadász ösztön mind a két fél részéről :D nem tudom. ...de bosszantó :S
elég, ha kicsit elérhetetlen vagy....:D
rohannak majd :D
Minden ember arrogáns, azé'. Nekem is az a lány kell, akiért tenni kell és nem az, amelyik bomlik értem már attól is, ha megpillant.
Érdekességként leírnám, hogy gyakori az, hogy ha mind a ketten tetszenek egymásnak, mégsem jönnek azonnal össze, hanem először húzzák egymás agyát és "gondolkodnak". Arról, hogy vajon komolyak -e a másik szándékai, vagy épp vannak -e szándékai, mert "el sem hiszem". De ezt mind önmaguknak generálják. Egyfajta szükséglet, amit ki kell elégíteni. Mármint a "hódítás". Még akkor is, ha amúgy nyitottak a kapuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!