Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasinak tartos magad?
Figyelt kérdés
Nem külsőleg gondolom, hanem pl.: figyelmes, bunkó, visszahúzódó, humoros, egoista, stb.2013. febr. 11. 22:28
12/25 anonim válasza:
Csendes és visszahúzódó természetű, másokkal szemben lehetőleg figyelmes, kihívásokat szerető, konfliktusokat kerülő vagyok.
13/25 anonim válasza:
Mindenképpen határozottnak és magabiztosnak!
Vagyis... Azt hiszem... :D
P.
14/25 anonim válasza:
Nem tudom, mert nemigazán járok emberek közé, így a tulajdonságaim még nem derültek ki :(
20f
15/25 anonim válasza:
én figyelmesnek,humorosnak,dominánsnak,tekintélyesnek,szerető,
gondoskodó de viszont önbizalom hiányos kinézetben :S
16/25 anonim válasza:
Kicsit hideg,csendesebb,de belül nagyon érzelmes tudok lenni,ha találok rá megfelelő személyt.Egyèbként udvarias,fanyar humorú,kicsit nárcisztikus.
17/F
17/25 A kérdező kommentje:
Az 5-ös kedves hozzászólót nem pontoztam föl. Mondjuk le se. :D
2013. febr. 11. 22:45
18/25 A kérdező kommentje:
Gondolom szegénynek annyira szar élete van, hogy így vezeti le a feszültséget.. :/
2013. febr. 11. 22:53
19/25 anonim válasza:
Empatikus,kedves,ismeretlenek közt csendesebb,amúgy meg nem,humoros,senkinek nem szólok be,még ha megbánt,akkor sem,de ha túl megy egy ponton,akkor visszaszólok,de ott sírás lesz.
20/25 A kérdező kommentje:
Legalább lett egy valaki, akit nem pontoztak le. :)
2013. febr. 11. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!