Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kirekesztő egy kissé a Valentin nap?
igazad van,meg a Valentin nap már csak divat,szerintem sokan nem értenek együtt azzal hogy ez a szerelem ünnepe,elvégre ha szeretünk valakit nem egy olyan napon fogunk ünnepelni amikor kismillió másik pár is
felszínes az egész
Én eddig minden Valentin napot egyedül töltöttem és köszönöm, jól vagyok. :)
Valahogy sosem foglalkoztam azzal, hogy mások milyen boldogok, együtt vannak a párjukkal, közös programot szerveznek stb. Általában nekem ez ugyanúgy egy nap, mint bármelyik másik, teszem a dolgom és kész. Azért néha megengedek magamnak egy kis luxust és meglepem valamivel, ami számomra kedves pl. megveszem az egyik kedvenc magazinom és csinálok egy lazulós délutánt, vagy veszek egy forró fürdőt stb. :)
De.
Meg a nőnap is tök kirekesztő, hisz mi van szerencsétlen férfiakkal? Nem tehetnek róla, hogy nem nők.
Pláne az anyák napja! Képzeld el, szerencsétlen meddő nők hogy szenvedhetnek tőle!
Vagy a karácsony. A család ünnepe. Na de mi van az árvákkal??
Minden ünnep kirekesztő. Ez van, ilyen az élet.
Egyébként tudtommal angolszász területen pont ezért csinálják azt, hogy a Valentin nap nem a szerelmesek ünnepe, hanem mindenkit megköszöntenek, akit szeretnek. Ez például határozottan szimpatikus :)
Pont ezeket akartam én is írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!