Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódok egy rendőrhöz, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódok egy rendőrhöz, aki utánunk nyomoz. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy édesapám után nyomoznak, mert szerintük alvilági ügyletei vannak ( ami amúgy nem igaz, csak a féltékeny és dühös vállalkozók mártották be valami hülye indokkal ). Sokszor jöttek ki hozzánk már, házkutatási paranccsal, "elbeszélgetni", vagy csak úgy rutin ellenőrzés miatt. Mindegy, a lényeg, hogy a nyomozást vezető rendőr egy nálam 10 évvel idősebb férfi. Az elején gyűlöltem, mert tudtam és tudom hogy nincs igaza, és feleslegesen zavar örökké minket. De egy idő után elkezdtem vonzódni hozzá. Persze nem tehetek semmit. Hogy verhetném ki a fejemből?
2013. febr. 10. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

egyertelmü reakcio ami sok mindenböl kialakulhat:

- Latod a nyomozoban az eröt amitöl apad is fel (dominancia)

- Egy teljesen tabu ember akivel "nem szabadna" összejönni

- Apukat igy akarod segiteni az ügyben

- Stockholm szindroma egyik agazata

- Felgyült erzelmek amiket nem tudsz besorolni

es meg lehetne sorolni, egy 10 perces beszelgetessel meg lehetne mondani.

Valoszinüleg eszre sem venned a nyomozot, ha az utcan talalkoztal volna vele, de mar annyit jart a fejedben es olyan erös erzelmeket kötöttel egy emberhez (negativat pozitivat), hogy az atment egy teljesen mas ertelembe.

De ne hidd, hogy ez most olyan nagy baj, vagy hogy extrem az eset esetleg rosszul kellene erezned magadat, mindenkinek van ilyen szemely az eletebe elöbb-utobb.

(csak pelda kedveert nekem: Ugy dühitett egy csaj, hogy egy idö utan arrol abrandoztam, hogy egyszer elkapom es megmutatom "ki a fönök" vagy ugy dühitett egy faszi, hogy a csajaval kezdtem el fantazialni es ezek hihetetlen erös erzelmek es szexualis fantaziak voltak, pedig semmi vonzodas nem volt elötte)

De nem fogod egy hamar kiverni a fejedböl. Ha lezarul a nyomozas hamar el fog mulni mindez, addig is probalj hidegg fejjel gondolkozni, fantazialj vele ha kell, könnyits magadon zuhany alatt, de ha lehet ne cselekedj! Es ne feledd, hogy nyomozo, tudja hogyan kell felrevezetni es bizalmadba kerülni, tanuljak, ez a dolguk. Bar lehet ez az utolso mondat jobban felizgat mint elrettent.

Tenyleg csak annyit tudok ajanlani, hogy probalj racionalis es felnött fejjel gondolkozni, erzelemmentesen es a csaladod erdeket nezve.

2013. febr. 11. 13:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a kimerítő választ. Egyébként elsőre nekem is a Stockholm szindróma jutott eszembe. Bár tudom, hogy az a fogva tartó és tartott közötti érzelmi kapcsolatot jelenti.

Sok mindenben abszolút igazad van. Köszönöm a segítséget.

2013. febr. 11. 14:39
 13/13 anonim válasza:

Pont rendőr? Az nemjó, lehet össze jönne, de ha vége lesz a kapcsolatnak nincs kizárva hogy sittre vág... :D

amugy minek kell válasz ként egész regényt irni, ugyse olvassa el senki, tiszta bunkoság... :D

2013. aug. 29. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!