Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábász vs. Rendes férfi?
Úgy tűnik beleszerettem egy nőcsábász férfibe , akinek nem kellek kapcsolatra csak úgy "barátkozni" . Tudom ,hogy nem helyes , de nem tudok nem rá gondolni és kényeztetésről , szexről fantáziálni .
Most felbukkant egy másik rendes, toleráns , aranyos férfi de nem vonz . Pedig jó lenne hozzám és én mégsem érzek úgy,hogy szeretnék tőle valamit .
Mindketőnek jól áll mikor borostás .
42-es
Jelenlegi nyomorult lelki állapotomban jót nevettem a kommenteden .
Nem csak a melegítő , hanem egyszerűen ... minegy ramatyul érzem magam ,mert szeretném ha ilyesmi párom lenne , de ha egyszerűen nem érzek vonzalmat . Jó lenne barátkozni B-vel ,de akkor az csak hitegetés lenne .
A két személy két véglet . Míg A-nak nem kellek és a hibáimat a fejemre olvassa addíg B nem rójja fel ugynazon hibáimat, vannak és kimondja őket, de nem tartja nagy dolognak .
Nagyon korai ez B-vel , majd meglátjuk .
Köszönök minden hozzászólást .
Minden jót ! :)
Annyira jellemző női viselkedés ez.
De legalább szenvedni fogsz emiatt. Kis vigasz az alacsony cávónak mikor közlöd hogy Kolompárklónnal mész el.
Erre nem tudok mit írni, csak azt, h a nőknek sosem a jó és rendes férfiak kellenek, hanem azok, akik sz.rnak rájuk és akik sz.rba se nézik.
F/30
"Erre nem tudok mit írni, csak azt, h a nőknek sosem a jó és rendes férfiak kellenek, hanem azok, akik sz.rnak rájuk és akik sz.rba se nézik. "
Pontosan így van! Jöhetnek a feministák tűzzel-vassal védeni ennek a csajnak, és sok ugyanilyen gondolkodású csajtársának a jogait, a lényeg akkor is ugyanaz: A nők NEM tartanak igényt a rendes, normális pasikra! :(
Viszont ne felejtsük el, hogy adoniszkülsejű rendes férfiak sem léteznek!
Szóval a szívdöglesztő férfiak nyugodtan lehetnek bunkók, attól csak még férfiasabbak lesznek, a nőknek pedig egyszerűen a magabiztos, erős, határozott FÉRFI kell.
Teljesen érthető, hogy a kérdező hölgy az A férfihoz vonzódik! Úgyhogy én előre is sok sikert kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!