Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőcsábász vs. Rendes férfi?
Úgy tűnik beleszerettem egy nőcsábász férfibe , akinek nem kellek kapcsolatra csak úgy "barátkozni" . Tudom ,hogy nem helyes , de nem tudok nem rá gondolni és kényeztetésről , szexről fantáziálni .
Most felbukkant egy másik rendes, toleráns , aranyos férfi de nem vonz . Pedig jó lenne hozzám és én mégsem érzek úgy,hogy szeretnék tőle valamit .
magyarázd meg...milyen szolidáris vagy...
pedig az igazság az, hogy nem akarsz egy olyan pasival élni, aki nem férfiállat...Nem akarod elfogadni ezt a sorsot. Az összes nő ilyen köcsög amugy.
Ez annyira jellemző.
Mindig az kell aki csak szívat mi? :D
Undorító.
Az a legrosszabb , hogy minden amit az A férfi hibámnak tart és kritizál bennem , a B férfit nem zavarja .
Az A férfi pedáns és ad magára , a B férfi meg nem túlzottan .
A sors fintora ,hogy aki elnézi a hibáimat ahhoz nem vonzódok . Most várjak egy harmadikra aki talán olyan lesz akit szeretnék , akar is engem a hibáimmal együtt , csak kérdés ,hogy jön-e majd olyan .
Akkor ha egy agyonkigyúrt szépfiú odamegy és leköp az insta nyert? Csak mert "jól néz ki"? Hát ez nevetséges.
Ide jutott a világ. Köszönet nektek neo-liberálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!