Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitömött melltartó. Ki mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitömött melltartó. Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Tehát.. ha egy csajnak kicsik a cickói és elkezdi kitömni szivaccsal, de úgy, hogy simán belehet látni és látszik a szivacs is vagy, h. van ott még egy rakat hely amikor nem tömi ki... hanem csak nagyobbat vesz fel...

Ja és DIREKT kiteszi!

2009. szept. 5. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

hát h mi nem kerek azt már tudjuk :D

egyébként gáz. semmi értelme tömni ha nem is veszik észre h ki van tömve majd akkor fogják ha valakinek leveszi. nah az a durvább

2009. szept. 5. 22:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

egyik csaj ismerősömnek kis melle volt, pushupos melltartó stb..haverjaim mesélték a csaj egyszer magára mutatott(hozzáért a felsőjéhez) és behorpadt a ruhája xD

meg voltunk strandon, egyik nap sima háromszög bikini, lapos a csaj, másik nap merevítő bikini, nagy a melle?!?! jah és oldalról be lehetett látni! xD

ha ez nem ciki, akkor nem tudom mi az xD

2009. szept. 5. 22:52
 13/24 A kérdező kommentje:
az banyek komoly lehetett xD XD
2009. szept. 5. 22:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megérteni h egy ennyi idős csaj minek akar így megfelelni a legyen nagy melled... hívd fel magadra a figyelmet - ideálnak. :S

A pici cici is nagyon szép tud lenni, sőt ritka a nagy és szép mell.

Paris Hilton is felvállalja hogy kicsi... sőt adok 10 évet és minden nő bánni fogja hogy megcsináltatta a melleit.

Mindig azt követik amit a média diktál ahelyett hogy elfogadnák magukat.

Soha nem értem meg ha van egy csúnya arcú nő és van 1 millió forintja amit műtétekre költhet, akkor miért a mellével kezdi? Az orra? Fülei? stb helyett? :S

2009. szept. 5. 23:13
 15/24 A kérdező kommentje:

Én se tudom megérteni...még csak 13...aszem....

Na mindegy... de az biztos,hogy ezzel csak leégeti magát..

2009. szept. 5. 23:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh...

Az osztálytársam is tömi magát, hát mit ne mondjak elég szánalmas, tesi előtt bemegy a WC-be kiveszi, látszik, hogy tök lapos, de nem érdekli. Tesi után bemegy a WC-be újra kitömi magát.:D

2009. szept. 11. 23:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Elég gáz! Az én osztályomba is van 1 csaj aki kitömi a melltartóját! Nekem is kicsi,de mégse tömöm ki.Én is szeretném ha nagyobb lenne,de vannak fiúk akiknek a kis mell jön be és nem pedig az ojan nagy hogyha megfordul a csaj leüt vele mindenkit!
2009. szept. 12. 09:50
 18/24 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon gáz!

ha kicsi melle van, minek tömi? ugyis megnő egyszer neki is, nem kell félni.

én nekem normális méretüek a melleim, de egy picit nagyobbat szeretnék. és mégse tömöm, ugyis megnö az magátol.. föleg ha a barátom látná hogy tömöm..fuj..:d

és ha láccik is akkor az meg főleg nagyon gáz..

nekem is volt egy osztáytársam.. még 7.esek voltunk (akkor már volt azé mellem) és felvettem meltartót.. tesin meglátta,és másnap tesin melltartóba jött de nemvolt semmilye.. és mindig utánozott engem.. na mind1

szval NAGYONNAGYON GÁZ.. MAGÁT ÉGETI

üdv!

2009. szept. 12. 10:37
 19/24 anonim ***** válasza:

nekem is van egy ilyen osztálytársam,és sztem nem valami jó szokás!!!

a lányok valóssággal kirekesztik érte!!!

2009. szept. 12. 11:00
 20/24 anonim ***** válasza:
minek kel ki tömni azt a természetes női testet olyan szép magától is nem szeretem a műanyag babákat:)19/F
2009. szept. 12. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!