Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitömött melltartó. Ki mit gondol erről?
Tehát.. ha egy csajnak kicsik a cickói és elkezdi kitömni szivaccsal, de úgy, hogy simán belehet látni és látszik a szivacs is vagy, h. van ott még egy rakat hely amikor nem tömi ki... hanem csak nagyobbat vesz fel...
Ja és DIREKT kiteszi!
van ilyen?
ha igen az nemnormális...
Kissé nevetséges, ha valaki észreveszi. :)
Bárcsak nekem lennének kis melleim! (az enyém közepes, de én úgy utálom, nekem meg pont a kis mellek tetszenek. Nyugi, nem a lányokat szeretem, magamról beszélek) :))
fuu hát én elöször is sajnálom azt aki ennyire nincsen megelégedve magával és ugymond iylen "csaláshoz" folyamodik de ha látszik akkor az nagyon ciki szerintem.
(off:előző válaszoló:ezzel énis igy vagyok nagy melleim vannak de én kicsit szeretnék mert az szebb szerintem:)
15/L
Van ilyen..
és szinte az egész osztálya tudja.. de ő meg csak tömi és nem veszi észre , hogy mindenki rajta röhög a háta mögött...
uccsónak:az elég komoly lehetett xD
bocs..
aaaa 21:59-re gondoltam..
Amúgy barátnőm mondta ezt , h. az oszt. társa......
És Én is röhögök rajta mindig, amikor mondja, h. már megint... xD
És kíváncsi voltam, h. ki van még a többi oszt.társain kívül az "Én oldalamon"..
De amint látom tényleg nem vagyok egyedül.. xD
Nem..
Deee.. ezek szerint ő sincs egyedül..? :|
Ennyire "elterjedt" ez a hülyeség.. -.-"
Fiú létemre akkor majd tömöm Én is...
Legalább izmosabbnak nézek majd ki...pff.. tiszta hülyeség és nem megy semmire vele.. SZERINTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!