Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex pszichológushoz megyek, de semmi bajom, csak érdekel milyen? Mennyi idő egy beszélgetés?
Figyelt kérdés
Nem vagyok normális ezt aláírom,de mindig is érdekelt milyen is lehet.Szóval kaptam időpontot a jövő hétre...
Szerintem a kezdetekkor elmondom mis is a szituáció.de bízom benne,hogy nem dob majd ki..
Volt már valaki ilyen helyzetben,hogy elment pszichológushoz...Milyen volt?
2013. febr. 10. 12:14
11/13 anonim válasza:
Értem én, dehát csak van annyi esze, hogy a fogadást nem mondja el neki:D Abban meg semmi nincs, ha valaki csak kíváncsi, főleg akkor, ha még fizet is érte:)
12/13 anonim válasza:
Ez egy szolgáltatás: ha fizetsz érte, meghallgat és kész. Én a helyedben inkább attól félnék, hogy elbeszélgetsz vele, és rájössz utána, hogy tényleg van valami probléma.
13/13 A kérdező kommentje:
Lelki eredetű problémám van csak..De semmi köze a szexhez.
2013. febr. 10. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!