Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos hogy milyen a lány keze? Áplolt, festett köröm, műköröm? Melyik jön be fiúk?
Figyelt kérdés
A szép kezeket mennyire nézitek? Festett köröm vagy sima ápolt körmök? Ja, és milyen korban?2013. febr. 10. 11:33
1/12 anonim válasza:
Műkörömtől rosszul vagyok. Viszont festék persze, az kell.
3/12 anonim válasza:
szerintem akárkinél aki kicsit is ad magára alap feltétel hogy ápolt legyen.. nem csak a keze hanem mindene..
nem a sminkre gondolok meg ezekre.. hanem a fürdésre.. fodrászra.. ilyen alap dolgokra.
4/12 anonim válasza:
az a legfontosabb, hogy ápolt legyen mert ez mindig szemet szúr nekem, :) szóval ez a minimum, a többi nemigazán fontos, vagyis hogy fested-e.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon sok lány nem ad magára, és pl. sminkben is felkeni a csúnya bőrére a (rossz esetben olcsó) sminkeket, ahelyett hogy tenne valamit az ápoltságért...
Ezzel egyetértek!
2013. febr. 10. 11:39
6/12 anonim válasza:
Egyetérek az előzőekkel. Sokszor láttam olyan lányokat hogy hatalmas műköröm minden féle díszítéseel de repedezett a széle, koszos volt. Undorító. Szép természetes legyen és ápolt.
7/12 anonim válasza:
Az, hogy ápolt, fontos, a festett köröm nem igazán, ha meg pattog vagy kopik a festék, akkor kimondottan visszataszító.
A müköröm ronda, és undorító.
Ez kortól függgetlen, már 10 évesnél is elvárható és attól kezdve élete végéig.
8/12 anonim válasza:
nekem 5 éve van műkörmöm minden pasim imádta mert sokkal jobban lehet cirógatni vele őket :) persze a gond a műkörmmel ,hogy már olyan is csinál akinek nulla érzéke van hozzá és olyan csúnyák és töredeznek le sb.. ezek tényleg igénytelenek de nekem olyan csinálta aki profi és soha nem tört le meg nem volt csúnya ,ízléstelen. viszont láttam már olyanokat is akiknek nincs kifestve és a saját körmük gusztustalan szóval azért az alapvető higiéniát be kellene tartani!
9/12 anonim válasza:
Az ápolt alap, a festés nem zavar, ha nem ilyen csili-vili.A műkörmöt nem nagyon szeretem, de jó, ha azzal karmolgatja valaki a hátam:D
10/12 anonim válasza:
Sima kéz azt kész. Esetleg pecsétgyűrű meg karkötő, de az is az amit én adok (gagyi bizsu, de attól még szép)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!