Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön a műköröm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön a műköröm?

Figyelt kérdés

Bennem az van, hogy alatta milyen csúnya lehet az igazi körme valakinek és nekem egyáltalán nem tetszik, pláne a hegyes, strasszos, csicsás műkörmök. Nekem sincs természetesen, de érdekel, hogy miért olyan nagy divat manapság, ez bejön a fiúknak? Vagy mire jó?

21/L

2013. jan. 20. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy.De ne legyen sírás ha letörik!

Amúgy meg egész jó ha műkörömmel az ember hátát lágyan vakarják

2013. jan. 20. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sem tetszik se a palimnak, inkább a természetes köröm! ÉÉs am meg rendes körömmel is lehet lágyan simizni és sokkal jobb ;)
2013. jan. 20. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem tetszik. Nem is értem miért jó az. Felrakatják aztán semmit nem tudnak vele rendesen megfogni meg rinyálnak, hogy ezt nem tudom megcsinálni, mert műkörmöm van, csináld meg te ... hát anyád :DDD
2013. jan. 20. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ,milyen csajon...
2013. jan. 20. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
nekem 5 éve van műkörmöm ,volt hosszú hegyes is és mindent meg lehet vele csinálni csak egyesek bénák ..nem tört le mert olyan csinálja aki érti a dolgát ,sajnos mostanában olyan igénytelen műkörmöket látok ..és csodálkoznak ,hogy letörik meg stb.. nem csúnya alatta a köröm annyi ,hogy ha huzamosabb ideig van fent akkor elvékonyodik de nem csúnya ,és bejön a pasiknak nekem eddig mindegyik pasim szerette mert műkörömmel karmolászni teljesen más mint sima körömmel úgy nem olyan jó azt mondják .Nem divatból viselem hanem mert sokkal igényesebb mint egyes emberek körme akiknek nem mű és havonta elég foglalkozni vele és sokáig szép.
2013. jan. 20. 15:22
 6/12 QueenRavenna ***** válasza:
90%
Egyszer volt műkörmöm, ballagásra csináltattam. A barátom úgy nézett rám, mint egy ufora, nagyon nem tetszett neki. Arról nem is beszélve, hogy rendesen nem is lehetett leszedni és 4 hónap alatt regenerálódott teljesen a körmöm. Kurv_ára nem éri meg ilyen műsz*rt rakatni.
2013. jan. 20. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:
mert a műköröm nem olyan ,hogy gondolsz egyet és leszeded .. le kell géppel csiszolni és lereszelni nem lekapargatni..
2013. jan. 20. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

nekem tetszik. nekem fontos h egy lány keze szép legyen és ha őneki ez tetszik nekem ok. fő h legyen ízléses.

igaz a legtöbben fújolnak h jajj műköröm meg fő a természetesség, de a sima műkörömről sztem a legtöbben meg se tudják mondani h az (én se nagyon max ha épp megnézem), de akár még egy hosszabb is lehet ízléses. ha ronda ízléstelen az úgyis elárul vmit a viselőjéről. de még így is mérföldekkel jobb, mintha ronda, rágott körmei lennének.

barátnőmnek is volt, és megerősíthetem h a karmolászás jó vele :D ezenkívül nem volt semmi olyan dolga, amiben hátráltatta volna. mikor leszedték neki nem volt alatta a körmével semmi gond.

h mire jó a karmolászáson kívül azt nemtom :) de fokozza az esztétikus hatást. mindenesetre a lekopott körömlakknál meg rágott körömnél ezerszer jobb!

2013. jan. 21. 00:50
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Sima, ápolt, természetes köröm a legszebb. Nem kell semmi flanc, úgy szép az ahogy meg lett teremtve.
2013. jan. 21. 01:21
 10/12 anonim ***** válasza:
18%

Hányingerem van tőle...

Nekem a rövid festetlen (max valami fényesítő) köröm tetszik :)

Szerintem ezzel a műkörmesdivel csak a ribik versenyeznek egymással, hogy melyikük a nagyobb partypycsa/plázacyca...

20f

2013. jan. 21. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!