Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön a műköröm?
Bennem az van, hogy alatta milyen csúnya lehet az igazi körme valakinek és nekem egyáltalán nem tetszik, pláne a hegyes, strasszos, csicsás műkörmök. Nekem sincs természetesen, de érdekel, hogy miért olyan nagy divat manapság, ez bejön a fiúknak? Vagy mire jó?
21/L
Nekem mindegy.De ne legyen sírás ha letörik!
Amúgy meg egész jó ha műkörömmel az ember hátát lágyan vakarják
nekem tetszik. nekem fontos h egy lány keze szép legyen és ha őneki ez tetszik nekem ok. fő h legyen ízléses.
igaz a legtöbben fújolnak h jajj műköröm meg fő a természetesség, de a sima műkörömről sztem a legtöbben meg se tudják mondani h az (én se nagyon max ha épp megnézem), de akár még egy hosszabb is lehet ízléses. ha ronda ízléstelen az úgyis elárul vmit a viselőjéről. de még így is mérföldekkel jobb, mintha ronda, rágott körmei lennének.
barátnőmnek is volt, és megerősíthetem h a karmolászás jó vele :D ezenkívül nem volt semmi olyan dolga, amiben hátráltatta volna. mikor leszedték neki nem volt alatta a körmével semmi gond.
h mire jó a karmolászáson kívül azt nemtom :) de fokozza az esztétikus hatást. mindenesetre a lekopott körömlakknál meg rágott körömnél ezerszer jobb!
Hányingerem van tőle...
Nekem a rövid festetlen (max valami fényesítő) köröm tetszik :)
Szerintem ezzel a műkörmesdivel csak a ribik versenyeznek egymással, hogy melyikük a nagyobb partypycsa/plázacyca...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!