Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan félénk vagyok... nagyon tetszik egy fiú, a viselkedése, a kedvessége, és olyan szép is, és beleszerettem a tekintetébe. De mégis olyan kevésszer merek belenézni a szemeibe, pedig annyira szeretném, de alig merek sokszor visszanézni rá amikor néz, és gyorsan elkapom a tekintetem, talán pont mert félek megmutatni neki, hogy mit érzek. Attól félek ezt úgy veszi, hogy nem érdekel engem ő, ezért kapom el a tekintetem sokszor. mit tegyek. Szerintetek hibázok? Mit tegyek, hogyan legyek bátrabb, és tegyem amit szeretnék tenni. Köszönöm előre is a segítséget!!

L

2009. szept. 5. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

azzal vigyázz h elkapod a tekinteted mert az úgy jön le h nemérdekel...amikor észreveszed h néz akkor nézz erősen a szemébe aztán lassan fordulj el(nagyon lassan)és közben mosolyogj rá:D

ez mindíg beválik:D ewbből tuti veszi a lapot h bejön neked

am mielőtt bevetnéd ezt a szemezősdit sztem gyakorold a tükör előtt h nagyon szexi legyen a tekinteted;)

18/L

2009. szept. 5. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem verd akkora dobra, ha belenéz a szemedbe. Azt se, ha te belenézel a szemeibe. Ez még nem jelent semmit. Ha már ettől félsz ennyire, akkor mit fogsz csinálni ha leszólít vagy hogy fogod te leszólítani?

Légy bátrabb! ;)

Sárky

2009. szept. 5. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

jaja 1X amikor egyedül van menj oda hozzá és mond el...

ha nagyon benne vagy mondásban akkor a végén oda nyomsz neki 1 puszit :)

2009. szept. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!