Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, próbálnátok ismerkedni egy olyan lánnyal, aki egyáltalán nem tud a mai tömegízléssel azonosulni?
én is meglehetősen konzervatív vagyok, és teljes mértékben megérelek téged. A rendszer, amiben élünk, ami irányítja az életünket, előbb utóbb összeomlik. Ahogy a római, hitleri német ország, a görög birodalom, az egyiptomi és még sorolhatnám. Ez a pénzügyi globális hatalaom sem lesz örök, nagy káosz van szinte mindenhol a világban.
ÉRtem, mire gondolsz. ÁTlagos ember vagy, akit nem húzott le magával a tömeg. Nagyon helyes :) Bár lenne olyan lány a környezetemben, aki nem a mai világnak é lcsak és követi a majmokat...
23FFI
Figyu! Direkt nem olvasom el a válszokat előbb, nehogy befolyásoljanak a véleményemben. Én is kissé konzervatív vagyok az öltözködésben, a viselkedésben a szexben, és egyébként a való életben. No nem úgy, hogy az feltűnést keltsen, de nem jelenek meg agy toppban a színházban. De a strandon sem egy pertli a fürdőrucim. Azért elég csinos.
Hidd el, hogy vannak olyan férfiak, akik szeretik ezt a típusú embert. A kapcsolatodhoz a sármod, a tulajdonságod vezet. A tömegízlés pedig sok embert taszít is.
Volt itt egyszer két kép feltéve a srácoknak, hogy melyik csaj a megnyerőbb a számukra. Az egyik egy csinos , de Pláza-cica kinézetű volt, a másik pedig egy szép kosztümbe volt öltözve. A Trollokon kívül mindenki a kosztümös csajszit választotta. Ha a Trollokat nem számítom, akkor 100 % volt a második javára.
Ne változtass erőszakkal magadon. légy olyan, amilyennek jól érzed magad. Hidd el, ha kedves és megnyerő vagy, nem kerülnek el a fiúk. Ha ügyes vagy, és megvan a jelentkező, és neked is tettszik, úgy is az ujjad köré csavarod Őt mer majd Ő is azt akarja, csak nem mondja ki, mert az nem férfias. Csak úgy tedd, hogy a fiú érezze, hogy felnézel rá, és az önbecsülése megmaradjon. De egy ügyes nő ezt megoldja. Kihasználni azonban nem szabad senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!