Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páratlan társkereső oldal?
Figyelt kérdés
Légyszi valaki mondjon véleményt erről a társkereső oldalról! Férfiként regisztráltam fel rá és naponta több szép lány is felregisztrál. Azt vettem észre, hogy nem nagyon jön válasz a leveleimre. Még a rondább nőktől sem és ez nekem elég gyanús. Szerintetek valós személyek(nők) regisztrálnak be rá?2013. febr. 10. 00:08
11/15 A kérdező kommentje:
Páratlanon küldtem üzenetet tegnap 22:51 perckor...
2013. febr. 11. 19:23
12/15 A kérdező kommentje:
Képet sem küldtél pedig örültem volna neki, ha már én adtam. És ráadásul meg is ígérted. Mindegy, már töröltem magam Páratlanról.
2013. febr. 11. 20:56
13/15 anonim válasza:
egyrészt nem ígértem, másrészt meg mért kell itt nyilvánosan valami főgonosznak beállítani? Privátban írtam konkrét érvet, de ha szeretnéd még részletezhetem, és félreértés ne essék, NEM A KÜLSŐDDEL VOLT GOND, NEM AZ ALAPJÁN ÍTÉLKEZEM
14/15 anonim válasza:
ja, még csak annyi, hogy ha törlöd magad, az nem tartozik rám, ne akarj bűntudatot kelteni ezzel
15/15 A kérdező kommentje:
"e-mailben küldhetek képet."
Ezt te írtad. Én kértelek is rá, hogy küldj, de te nem küldtél. Nem miattad töröltem magam Páratlanról, már nagyon érett. Esélytelen neten ismerkedni, túl nagy a szakadék a két nem között.
2013. febr. 11. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!