Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, tényleg idegesítő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Férfiak, tényleg idegesítő, ha egy lány sokat fütyörészik, mikor jókedvű?

Figyelt kérdés
Szeretek fütyülni, ma meg azt mondták, azért nincs barátom, mert ezzel elriasztok mindenkit. Pedig nem állandóan szoktam, csak néha, amikor nagyon jókedvem van, sétálás közben mondjuk. Ez tényleg ilyen nagy baj? Mostantól inkább ne fütyüljek?
2013. febr. 9. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát had fütyüljön, ha jó kedve van, most kinek árt azzal? Senkinek. Engem nem zavarna. 20/F
2013. febr. 9. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
én énekelgetni szoktam :) de még senki nem szólt érte. bár lehet szimplán hülyének néztek
2013. febr. 9. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez aranyos lehet.

Szerintem nem gáz.

2013. febr. 9. 21:37
 4/5 Joshy Ca$h ***** válasza:

Engem egyáltalán nem idegesítene, mi több nagyon szeretnék hivatásos fütyörésző lenni:)

Ez az egyik kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v=aSRItaXIJ28

2013. febr. 9. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is fütyülök, sőt, a városban sétálva énekelek, és közben lóbálom a táskám.Sokat böfögök, hangosan vihogok, néha elengedek egy pukit.Van, hogy nem borotválom le időben a lábam.A barátom imád, mindenhová magával visz, még sosem szólt rám, hogy ne fütyülj,énekelj, böfögj,pukizz.Szerintem ez sokkal jobb, mintha hisztis, sértődős, szexel zsarolós, vagy ilyesmi lennék. FÜTYÜLÉSRE FEL!!!
2013. febr. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!