Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok. Bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok. Bármit megtennék hogy valaki puszilgasson, ölelgessen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

állandóan sírok. annyira szeretném,hogy valaki szeretgessen,néha puszilgasson..sokszor ez miatt sírok,sőt, szinte csak ilyenek miatt.nagyon sok barátom van,fiú - lány vegyesen.:) azt mondják.nagyon sokan,nagyon szerethető vagyok,de szinte csak neten ismerkedek,akit pedig megismerek minimum 150km-re lakik..mindig kifogom ezt.:/

mint írtam, nagyon sokat sírok ilyesmi miatt,szörnyen jól esne ha szeretne egy fiú,aki nem lakik messze,és énis szeretem.sokszor a plüssömet puszilgatom,ölelgetem szét.. szüleim előtt is sírok sokszor,de nem mondom el nekik mi a baj,mert csak idegesítené őket,csesztetnének vele.ha megtudják,hogy pl. van valakim képesek megütni.:/

külsőm..sok fiú szerint szép vagyok...aranyos.belsőmet is szeretik.:) de a külsőm miatt sokan elítélnek...azért linkelek egy képet.:)

[link]

mit tegyek?:/

2013. febr. 9. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pedig aranyos lánynak tűnsz, tudnálak is ölelgetni, ha picit idősebb lennél :)
2013. febr. 9. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:

hú mekkora dudáid vannak :DD

amúgy most tanultam pedagógiából a nevelési fajtákat az egyetemen és valószínűleg te érzelmileg "hideg" nevelést kaptál, szóval nagyon kielégítetlen az életednek ez a része, örülhetsz hogy nem fiú vagy mert akkor szívnál ezzel nagyon... tuti drogos lenne belőled, de lányként aranyos dolog a szeretetéhség :)

Amúgy én nem kaptam ilyen nevelést az egész biztos, de én is magányos vagyok, párna nélkül el sem tudnék aludni... de egy fiú (férfi:D) nem rinyálhat ilyen miatt, nekünk mindig erősnek kell maradnunk.

F19

2013. febr. 9. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:
:D utolsó:) lehetseges hogy ez a baj:/ koszonom:)
2013. febr. 9. 22:07
 14/21 anonim ***** válasza:
#12 :D
2013. febr. 9. 22:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Ővele mi van?

Mondd neki, hogy ölelgessen!

[link]

2013. febr. 9. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:
energiaital gumimacival... egészségedre! :S
2013. febr. 9. 22:58
 17/21 A kérdező kommentje:

:O honnan van meg neked a facebookom?

amúgy ő 250kmre lakik tőlem.:/ deőaz aki miatt vagyok még:)

2013. febr. 9. 23:16
 18/21 anonim ***** válasza:
mivel a kép nevében benne van az fb azonosítód, ezért nem volt nehéz megtalálnom téged... :)
2013. febr. 9. 23:29
 19/21 anonim ***** válasza:
12-es vagyok megint meglestem a FB-od. Hát szent sz@r neked aztán van stílusod, ilyen fura lányt már láttam de nem 13 évesen! rontanálak :DDD (am amit ide kiraktál képet az nem a legjobb)
2013. febr. 10. 00:42
 20/21 A kérdező kommentje:
utolsó. ezt negatívnak vegyem ?
2013. febr. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!