Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek van nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek van nagyon jó lány barátotok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk tetszene is nektek lefeküdnétek vele ha tudjátok , hogy esetleg megbánthatjátok őt (attól még barátok maradnátok)? Mondjuk ha járni valamilyen okból nem lehetne.
2013. febr. 9. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy lány barátom sincs.
2013. febr. 9. 17:02
 2/7 carpediem1983 ***** válasza:
Van de a bővebben csak priviben
2013. febr. 9. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, vannak lány barátaim, és semmi nincs köztünk a barátságon kívül.
2013. febr. 9. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van. ő az egyetlen aki a szemembe nézve Engem lát és nem azt akit szeretne. Sosem feküdnék le vele mert jobban tisztelem, mint a saját életemet. Ő az egyetlen aki ismer aki elvisel, és tudja hogy kezeljen :)
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem van fiú barátom legjobb barát és szerintem ha ilyen van, hogy fiú lány barátság akkor ha lefekszenek egymással utána már több lesz mint barátság
 6/7 anonim ***** válasza:
Van, több is, és az összessel lefeküdnék, ha olyan lenne a helyzet :(. 20/F
2013. febr. 9. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs egy lány sem, akivel barátok lennénk, sőt olyan sem, akivel csak köszönőviszonyban lennénk.

Ha tudnám, hogy megbánthatom, akkor nem, semmi olyat nem csinálnék, amivel megbánthatom.És a másik ok, hogy miért nem feküdnék le vele az az, hogy akkor már nem barátság lenne.És számomra most fontosabb egy barátság, mint hogy szexkapcsolatom legyen az adott lánnyal.

2013. febr. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!