Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Otthon mért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Otthon mért vagytok mindig zokni nélkül?

Figyelt kérdés
:D:D:D
2013. febr. 9. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

1. mert padlófütés van

2. mert vagy lusta vagyok reggel felvenni, vagy ha voltam valahol, a hideg zokniban lassabban melegedik fel a lábam, mint mezítláb

2013. febr. 9. 18:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Nincs padlófűtésem, de jobban szeretek mezítláb lenni, nem fázok, kényelmesebb így.
2013. febr. 9. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy kényelmes és nagyon szerettem zokni nélkül lenni, sosem fázott a lábam még egy padlófűtés nélküli lakótelepi lakásban sem. Azért a múltidő, mert közben egy déli országban telepedtem le, ahol hiába a napsütés (most 15-18 fok van), a márványpadló (itt mindenhol az van) olyan baromi hideg, hogy csak az első nap szaladtam rajta végig begörbített lábujjakkal, aztán rögtön szaladtam papucsért.
2013. febr. 9. 18:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de én is mindig, télen-nyáron zokni nélkül vagyok itthon. Így egyszerűen kényelmesebb, szabadabban van a lábam, nem szorítja el a zokni. És nem padlófűtéses házban lakom.

23/F

2013. febr. 9. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
És minden héten köhögsz és folyik az orrod...
2013. febr. 9. 18:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"És minden héten köhögsz és folyik az orrod..."

Hát neméppen. Évek óta nem voltam beteg. És képzeld, sapkát, sálat sem hordok soha. Az immunrendszert sokkal jobban legyengíti, ha a legkisebb szélfuvallattól is védi magát az ember.

18:16-os voltam

2013. febr. 9. 18:30
 17/24 A kérdező kommentje:
16 tos ezt adom;)
2013. febr. 9. 18:35
 18/24 anonim ***** válasza:

15: én csak akkor szoktam a köhögéstől és az orrfolyástól fulladozni, amikor augusztusban otthon vagyok és kijön a parlagfűallergiám. A teleket mindig megúsztam betegség nélkül.

13-as vagyok.

2013. febr. 9. 18:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
engem idegesít a zokni a meleg szobában.:D.
2013. febr. 9. 20:11
 20/24 anonim válasza:
Mert utálom a zoknit.És papucsot sem hordok a lakásban.Alig várom haza érjek és cipővel együtt repűl a zokni.Télen-nyáron.A harisnyától meg kiráz még a hideg is.:)
2013. febr. 9. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!