Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemüveges lányok lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveges lányok lehetnek szépek? Vagy alapból elcsúfítja őket?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szemüveges vagyok, azt hiszem ennek hála sikeresen önbizalomhiányban szenvedek :/ Fiúk és persze lányok, szerintetek egy lány csúnya ha szemüvege van?

Igazából nem vagyok csúnya, csak átlagos! Nincs nagy mellem, nem vagyok kövér, barna a hajam...) De egy ideje zárkózott vagyok idegenek között, amúgy nagyon bolond vagyok :)

2013. febr. 9. 17:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

persze h lehetnek szépek!

néhány példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 18. 17:23
 22/32 anonim válasza:
Én fél éve lettem szemüveges és amikor próbálgattam azt mondták.mindegyik jól áll.Az én arcomat feldobja,hiszen én se vagyok túl szép://
2013. febr. 22. 20:12
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Például én megőrülök a szemüveges lányokért, bár én nem vagyok szemüveges srác. Csajokon viszont nagyon tetszik, azonnal felkelti a figyelmemet pl egy lány társaságból azonnal a szemcsissel kezdek szemezni. Sztem manapság egyre nagyobb divat lesz mert nem csak én vagyok így vele. Aki az arcához illő ízléses keretet választ nagyon sexy tud lenni, kiemeli az arcot, kifejezőbbé teszi a szemet és egyfajta eleganciát kifinomultságot sugároz!
2014. ápr. 24. 13:56
 24/32 anonim válasza:
Én is szemüveges vagyok már kb.11 éve. Annyira hozzávagyok szokva hogy nem is érzem,de mikor leveszem fura érzés.Szerintem egy fiút vagy lányt nem lehet azért elitélni mert van szemüvege.Én őszintén úgy gondolom hogy a szemüvegben a lányok:/akiknek kell,vagy passzol szépek mert kiemeli a szemét.Egy lány vagy fiú nem lehet a szemüveg miatt csúnya.Aszemüveg szerintem a lányokat okosabnak,inteligensebbnek és idősebbnek mutassa. L/14
2015. aug. 28. 22:27
 25/32 anonim válasza:
Én még csak igaz 14 éves vagyok de kaptam már jópár fiútól olyan kommentet vagy üzit hogy sexy vagyok/lehetek szemüvegben.
2015. aug. 28. 22:30
 26/32 anonim ***** válasza:
van akin javít. van egy csaj ismim facen régen szemcsis volt,amikor megmütette sok olyan üzit kapott,hogy"szemcsivel jobb volt"
2015. aug. 28. 23:51
 27/32 anonim válasza:
Nekem a szemüveges lányok jobban bejönnek ;)
2016. jan. 19. 14:38
 28/32 anonim válasza:

Egyébként én is szemüveges vagyok

13/f

Előző voltam

2016. jan. 19. 14:40
 29/32 anonim válasza:
0%
Qrva ronda de ne felj mar nem leszel szebb
2016. febr. 16. 14:41
 30/32 anonim válasza:
Én a szeműveges lányokra bukok.
2019. okt. 3. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!