Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemüveges lányok lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveges lányok lehetnek szépek? Vagy alapból elcsúfítja őket?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szemüveges vagyok, azt hiszem ennek hála sikeresen önbizalomhiányban szenvedek :/ Fiúk és persze lányok, szerintetek egy lány csúnya ha szemüvege van?

Igazából nem vagyok csúnya, csak átlagos! Nincs nagy mellem, nem vagyok kövér, barna a hajam...) De egy ideje zárkózott vagyok idegenek között, amúgy nagyon bolond vagyok :)

2013. febr. 9. 17:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Vannak akiknek tényleg jól áll a szemüveg.
2013. febr. 9. 18:24
 12/32 A kérdező kommentje:

[link]

na ez volnék én (16) Tudom nem vagyok egy szépségkirálynő... :)

2013. febr. 9. 19:32
 13/32 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok, de semmi baj nincs veled szerintem.

A szépségkirálynőkről meg ne is beszéljünk, amikor mindig valami műmellű nőt választanak :) A kisugárzás és az önbizalom legalább olyan fontos mint az arc, tehát hajrá! :)

2013. febr. 9. 19:57
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól áll a szemüveg, aranyos vagy benne.:) Ne aggódj, nincs mitől tartanod.
2013. febr. 9. 19:59
 15/32 anonim ***** válasza:
vannak lányok, akiken kimondottan dob a szemüveg. Exem is jobban nézett ki szemüveggel :)
2013. febr. 9. 20:06
 16/32 anonim ***** válasza:

nekem mind1 hogy van-e rajtad én lencsés vagyok és itthon szemüveges...

nem tennélek ki a potenciális barátnőjelöltek sorai közül a külsődért azt elmondanám. hol laksz amúgy?

F19

2013. febr. 9. 23:15
 17/32 A kérdező kommentje:

Szolnoki vagyok :)

Ez nagyon nagyon jó! Mármint ha sokan így viszonyulnak a szemüveges lányokhoz. :)))

2013. febr. 10. 09:13
 18/32 anonim ***** válasza:

persze,engem eddig csak szemcsislányokkal hozott össze a sors.

persze nagyofűgg a szemcsi milyenségétől és attól,hogy olyat választottál e? ami illik hozzád.

2013. febr. 10. 17:19
 19/32 anonim ***** válasza:
16-os vok, amúgy ront valamicskét ha gagyi a keret vagy vastag a lencse de amúgy ez nem sokat számít...
2013. febr. 11. 14:43
 20/32 anonim ***** válasza:
Nagyon jól áll neked ez a szemüveg. Légy rá büszke! Tényleg tuti. Eleve nekem nagyon tetszik ha egy lány szemüveges.
2013. febr. 18. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!