Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet barátság ex és jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátság ex és jelenlegi partner között?

Figyelt kérdés

Ex párom jelenlegi barátnője nagyon szeretne velem barátkozni.Nem ő miatta ért véget a kapcsolatunk,így nincs bennem harag iránta,de hogy barátkozzunk,az már nagyon fura.Különben már ismertem őt látásból régebben is,mielőtt össze nem jött volna az exel.

Ti mit gondoltok erről?

2009. szept. 5. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék barátkozni exem jelenlegi barátnőjével...hülyén jön ki

23/L

2009. szept. 5. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pontosan ugyanilyen cipőben járok, mint te.

Számomra nagyon kellemetlen, hogy barátkozni akar velem exem csaja. Egyáltalán nem értem, hogy mire jó ez annak a lánynak, de megpróbálok tudomást sem venni róla.

Ha neked is kellemetlen a szituáció, lehet jobb lesz ha megmondod neki, hogy a te életed az ő barátsága nélkül is teljes, azonban, ha szimpatikus barátkozz vele nyugodtan.

Hallottam már olyat is, hogy ex feleség, és a volt férj mostani élettársa között barátság szövődött...

2009. szept. 7. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem is elég fura lenne ha az ,,exem" párja akarna velem barátkozni.

Én nem tudom elképzelni, hogy jó barátság lehet belőle.

De én ilyen vagyok. Lehet másnak sikerül jó barátságot kötni ilyen tényezőkkel.

L/19

2009. szept. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!