Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajomnka mostanában pattaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajomnka mostanában pattanásos lett a feneke. Zavar engem, hogy mondjam el neki? Mitől lehet neki?

Figyelt kérdés
Biztos tudja hogy pattis a popsija de amikor hátulról csináljuk zavar a látványa.
2013. febr. 9. 13:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiosztani, tényleg ne vedd annak.

Én pikkelysömörös vagyok, jelenleg tünetmentes, DE legrosszabb állapotomban az egész testem vinni tudja ez a vacakság elég nagy felületen.

Párom mégis jól megrakott úgy is, nem egyszer.

Nem azt mondom, hogy törődj bele (beszélj vele, kezeljétek, lehet valami kaja miatt jött ki), de tanulj meg ilyeneket kizárni az agyadból, mert egy hosszú távú kapcsolatban biza elő fognak fordulni még nem túl kellemes látványok, és az ember akkor is ember és szeretne szexelni egy nagyot.

2013. febr. 9. 14:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az is lehet, hogy a bugyitól vagy a farmertől van neki. Nekem is van mikor bemelegszik a seggem :D főleg nyáron, de most is van... ez van. az legyen a legnagyobb gond a testemmel, hogy van pár pattanás a fenekemen.
2013. febr. 9. 15:55
 23/26 anonim ***** válasza:
nyomd ki te ész :D
2013. febr. 10. 00:12
 24/26 anonim ***** válasza:
kenegesd neki néha arcszesszel,vagy vegyél a gyógyszertárba babapopsi kenőcsöt 350Ft fehér müanyag tégelyes.Nem fog zavarni ha segitesz neki hogy ne legyen.Amúgy meg ne a patikat nézd szex közbe.Nem az élvezetes együtt léttel vagy elfoglalva hanem hogy ott virít egy pattanás és de csúnya xD
2013. febr. 11. 22:39
 25/26 anonim ***** válasza:
nem szellőzik kellőképpen a feneke azért van neki sztem
2013. febr. 11. 22:49
 26/26 ROBERT 71 válasza:
ne nezzed. huny be a szemed. sok idiota van ultesd bele de ugy hogy neked hattal legyen es akkor nem igazan latod a FENEKET CSAK A HATAT. vagy a hata is pattanasos?
2013. márc. 1. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!