Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha puhap@csként elmegyek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha puhap@csként elmegyek egy csajozós tréningre, valóban megtanulok csajozni?

Figyelt kérdés

Legnagyobb gondom, hogy nem tudom mit mondjak a nőknek, mert egy szürke senki vagyok, nem tudok miről beszélni, meg különben is, hol vannak azok istennő kinézetű csajok hozzám képest...De már megközelíteni se merem őket.

Láttam az interneten drágábbnál drágább tanfolyamokat is, de 1-2 órát tanítanak ezek a "trénerek" 20-30 ezer ft-ért is. Ez miből áll? Elmegyünk a diszkóba, ő meg figyeli ahogy csajozok? De ha nem merek, odamenni se, nemtudom, miben segíthet:S

A másik meg, hogy nem szeretnék fölöslegesen fizetni, nekem pár tízezer ft is soknak számít. Tapasztalatok? Vélemény? 18f

2013. febr. 9. 13:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

A csajozós tréningek legnagyobb hibájának azt tartom, hogy sablonként kezeli az összes embert. 30 embernek tartani egy előadást és eközben elfeledkezni róla, hogy mindenki más és más-elég súlyos hiba.

Egy példa jutott erről az eszembe, ami első hallásra talán szokatlan lehet, de a lényeg benne van.A Mercedes gyár egyik legsikeresebb terméke az Unimog, ez univerzális kisteherautó. Világsikerét elsősorban annak köszönheti, hogy szinte végtelen számú variációja létezik és minden egyes feladatra alkalmas. Amikor egy vásárló megrendel egy példányt, a Merci kiküldi az egyik illetékes szakemberét, akivel közösen megvitatják a leendő haszonjármű feladatkörét, a vele szembeni követelményeket. Amikor minden világos, a szakember visszamegy a központba és onnantól kezdve a megadott adatok alapján gyártják le a járművet, ami sok örömet és hasznot hajt majd a gazdájának.

A lényeg az lenne, hogy nem megoldás az, hogy sok tucatnyi különböző embernek mind beadjuk a maszlagot, hogy legyenek nagypofájúak, flegmák, önteltek és akkor egyszeriben Istenné válnak. Ehelyett arra lenne szüksége mindannyiuknak, hogy valakivel leülnének beszélgetni és áttárgyalnák a helyzetet, később kötetlenül beszédszituációkba kerülne nőkkel és máris jobban képbe kerülhetne akár önmaga előtt is, hogy mik a hibái és azokat ennek megfelelően lehetne is orvosolni.

2013. febr. 9. 14:59
 22/44 anonim ***** válasza:

van személyes tréning, de az oktatót k-ra nem érdekli, hogy kivel mit kell kezdeni, mert a céltalan, határozatlan csira mindig fizet, amig az oktató simogatja a kis buráját. Meg ezek a csajozós trénerek legtöbbször önjelölt kis senkik tulképp.

Meg különben is: EZ CSAK CSAJOZÁS! Nem olyan mintha beülnél egy tözsdecápa tanfolyamra...mert ha elkezdel tözsdézni és elbukod a pénzed, akkor megégeted magad. De a csjaozást lehet müvelni évekig ugy, hogy semmire nem haladsz.

2013. febr. 9. 15:03
 23/44 A kérdező kommentje:

Kösz a sokféle választ mindenkinek!:D

Akkor ezek szerint első dolog a külső megjelenésen javítás: kondi, öltözködés, parfüm stb amin magam is tudok változtatni.

Oké, aztán szerintetek beválik az, hogy szólítsak le x lányt y dumával? Elvileg lehetséges neten vannak videók is, de nem tudom, lehet, hogy kamu, legalábbis én még nem láttam mondjuk totál idegeneket ismerkedni plázában/utcán

2013. febr. 9. 15:05
 24/44 A kérdező kommentje:

"

Meg különben is: EZ CSAK CSAJOZÁS! Nem olyan mintha beülnél egy tözsdecápa tanfolyamra...mert ha elkezdel tözsdézni és elbukod a pénzed, akkor megégeted magad. De a csjaozást lehet müvelni évekig ugy, hogy semmire nem haladsz.

"

Ez nem teljesen érthető így szerintem:S

De egy valamire rávilágított: igenis, szerintem a csajozásban is lehet bukni. Kinevetnek, megnéznek, diszkókban netán meg is vernek....

2013. febr. 9. 15:06
 25/44 anonim ***** válasza:
kinevetnek? De nem halsz éhen! Meg nem kerülsz utcára. Lényegesen kisebb kudarcokat kell tulélned, mintha az életedért kellene küzdened.
2013. febr. 9. 15:11
 26/44 anonim ***** válasza:
amugy az az igazság, hogy nem csak a kondin meg ezeken tudsz te is változtatni, hanem CSAKIS te tudsz változtatni magaddal kapcsolatban akármin. Meg most az ismerkedés akkor megy, ha emberien viselkedsz. Ne a csajozós duma csajozzon, hanem te.
2013. febr. 9. 15:13
 27/44 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe ne lehetne bukni! Az önbizalmad elég erősen tönkre vághatja pár kudarc. Ha leszólítasz egy csajt a barátja szeme láttára, akkor fizikai sérülést is elszenvedhetsz, ami lelki sérüléssel is jár.
2013. febr. 9. 15:13
 28/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtam privátot.
2013. febr. 9. 15:14
 29/44 anonim ***** válasza:

Ha leszólítasz egy csajt a barátja szeme láttára, akkor fizikai sérülést is elszenvedhetsz, ami lelki sérüléssel is jár.

Az mondjuk már elég nagy baj, hogy sok csaj ilyen kreténnel jár. Normális emberek erre úgy reagálnának, hogy nevetnek egy jót és a lány meg a barátja is nyugtázzák, hogy milyen jó nő, mert próbálkoztak nála.

2013. febr. 9. 15:17
 30/44 anonim ***** válasza:
de hallod kérdező, most tényleg huzzál el gyurni, ne csak mondjad. TÉNYLEG MENJÉL LE ÉS GYURJÁL!
2013. febr. 9. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!