Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha-néha együtt vagyunk akkor ez most mi?
Figyelt kérdés
szex és más semmi.
kapcsolat vagy viszony vagy inkább csak kaland?
2013. febr. 9. 13:14
21/26 A kérdező kommentje:
én is mindennap szeretnék , de megoldhatatlan összeegyeztetni, szerintem ő is akarná pedig többször is, nincs alkalom idő vagy hely rá.
Nem fogom neki elmondani megijesztené, bár lehet hogy érzi rajtam...nem tudom.
2013. febr. 9. 14:36
22/26 anonim válasza:
Igen,család mellett nem egyszerű összeegyeztetni. Biztos érzi Rajtad és látod,így is kellesz Neki,az enyém azt mondta,érzi rajtam. Mondjuk fogalma sincs,hogy mennyire szeretem.
23/26 A kérdező kommentje:
néha a gondolataim kitalálja...
nagyon nehéz így.
sosem voltam még ennyire szerelmes.
és én sem vagyok egyedülálló...
2013. febr. 9. 14:42
24/26 A kérdező kommentje:
taliztok valentin napon? nem tudom aznap mi lesz pl velünk szerintem semmi. :S nincs kedved priviben dumcsizni kicsit?
2013. febr. 9. 14:43
25/26 anonim válasza:
O.k. írj,csak most nem fogok tudni válaszolni,mert viszem a gyerekeket edzésre...Én még sosem tartottam Valentin napot,de most megfordult a fejemben...tisztára meghülyültem..
26/26 A kérdező kommentje:
én utálom a valentin napot , de vele tökéletes lenne.
akkor később írok :)
2013. febr. 9. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!