Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha-néha együtt vagyunk akkor ez most mi?
Figyelt kérdés
szex és más semmi.
kapcsolat vagy viszony vagy inkább csak kaland?
2013. febr. 9. 13:14
11/26 A kérdező kommentje:
de ez meddig tarthat szerinted?
2013. febr. 9. 14:21
12/26 anonim válasza:
Akkor félig hasonló a helyzet.Én is gondolkodtam már amúgy ezen,hogy akkor ez most mi.
13/26 A kérdező kommentje:
kaland...:(
2013. febr. 9. 14:25
14/26 anonim válasza:
Meddig tarthat? Remélem minél tovább,nem tudom,Te hogy vagy ezzel,én nem nagyon merek ráakaszkodni,mert félek,hogy az elijeszti. Csak nehéz,mert teljesen beleestem.
15/26 A kérdező kommentje:
ugyanez!!! nem akarok ráakaszkodni, közben pedig minden percemben rá gondolok és írnék neki, de nem tehetem.
2013. febr. 9. 14:27
16/26 A kérdező kommentje:
ha elmondanám, az érzéseimet neki, szerintem többet nem akarna már
2013. febr. 9. 14:28
17/26 anonim válasza:
És várom,hogy megcsörrenjen a telefon,hogy mikor akar és tisztára kifordultam magamból,mert én nemcsak szexet akarnék,de az teljesen elképzelhetetlen lenne,nehogy meglássák.
18/26 anonim válasza:
Nem biztos,én elmondtam,és nem változtatott,még jót is tett a hiúságának.
19/26 A kérdező kommentje:
nálunk szerintem ő megijedne.
ritkán vagy gyakran taliztok?
2013. febr. 9. 14:32
20/26 anonim válasza:
Nem biztos,hogy megijedne,ha érezteted vele,hogy nem akarsz semmit,aztán majd hátha alakul.
Olyan kéthetente,bár én mindennap szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!