Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kérdés, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy az iskolában ha egy lány ül mellettem, akkor mit tehetnék a szórakoztatásáért? Mielőtt félreértitek nem vagyok egy Cassanova típus, de szeretném ha egy órán jól szórakozna mellettm, vagy legalább ne az maradjon meg benne, hogy unalmas alak vagyok (nem vagyok az, csak ebben a helyzetben nem tudok mit kezdeni). Tehát mit tehetnék? Előre is köszi:)2013. febr. 8. 21:26
1/7 betlindis válasza:
órán inkább figyelni kellene, nem?
2/7 anonim válasza:
Hát figyelj az attol is fugg h kedveled e vagy nem.
Ha nem akkor inkább tanulj!
Ha pedig igen akkor meg ugy próbált hogy odafigyelsz rá de tanulsz is!
A SZÜNETBEN viccet mondasz neki meg "nyomulsz" rá de ne feltünően... :)
3/7 anonim válasza:
Ne szórakoztasd!
Ha már te nem figyelsz, legalább a lányt hagyd figyelni!
4/7 anonim válasza:
ez nem egy randi hogy szorakoztasd. Mégis mire gondolsz? A tanár nem szólna rád ha nem figyeltek ahnem szorakoztatod????
5/7 A kérdező kommentje:
Nem egy olyan suliba járunk ahol nagyon kellene figyelni, ő sem olyan. Egyébként igen, tetszik, és tényleg szeretnék valami hasznosat hallani.
2013. febr. 8. 21:56
6/7 carpediem1983 válasza:
nem kell odafigyelesre inteni hisz az itteniek is jártak vagy járnak is,iskolába, neked kedves kérdező pedig azt javaslom, hogy kezdjél bele egy bármilyen beszélgetésbe, divat, buli, ecetera ecetera..... hogy egyáltalán meglásd mi érdekli az általad kiszemelt Alanyt.........
7/7 Doreesz*_* válasza:
lehet, hogy ez nem lesz annyira hasznos de azért leírom:)lány vagyok és egy fiú mellet/előtt ülök és ha el kezdesz valamit a lány is kapcsolódik:) mi nem igazán beszélgetünk inkább csak piszkáljuk egymást vagy keresünk egy közös alanyt akivel kiszúrhatunk órán:D hidd el ha megvan a közös hang a lány csatlakozni fog akármit is csináltok..akár dumáltok, akár szórakoztok:) remélem azért segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!