Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki? Akkor miért néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Akkor miért néz rám néha olyan mérges tekintettel?

Figyelt kérdés

Egyik fiúról van szó az osztályban. Feltűnt, hogy néha-néha néz, bámul engem az órákon. Hozzám is ér, többször megérint. Ritkán szoktunk beszélgetni, de néha érdeklődik felőlem. Mikor hozzám szól mindig mondja a nevem, akár pl megköszön valamit vagy csak simán odaköszön nekem. Meg velem alapból kedvesen viselkedik. Párszor volt olyan is, hogy mikor felszólított a tanár és nem tudtam a választ, ő rögtön bekiabálta, másnál pedig meg se szólalt. Vagy amikor pl késtem egyszer óráról, megkérdezte a tanárt (majdnem kérlelte), hogy ezt nagyon muszáj-e beírni.

Távolról állandóan bámul engem. De ha ezek alapján tetszem neki, akkor miért néz rám olyan furi arccal, mintha mérges lenne? Amikor bámul vagy beszél hozzám mindig olyan aranyos. Haragudna rám? De mi miatt? Ha beszélgetek pl egy másik fiúval, akkor néz rám így.

2013. febr. 8. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod ;) tetszel neki, féltékeny.
2013. febr. 8. 14:54
 2/8 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Ennyire nem esik le, hogy féltékeny?:D Meg gondolom várja, hogy viszonyozd a kedvességét:P
2013. febr. 8. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezekre én is kíváncsi voltam így az általános iskola elején.
2013. febr. 8. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
mert ő Edward Cullen.
2013. febr. 8. 15:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Már attól olyan csúnyán néz, ha csak kérdezek valamit egy fiútól vagy fordítva? És amiket írtam hogy miket csinál, azok alapján is tetszem neki? Amikor olyan csúnyán néz rám, olyankor azt hiszem, hogy azért mérges mert gyakran bámulom őt és ezért haragudna.. :D
2013. febr. 8. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél h*lye, szerinted miért néz rád mérgesen, amikor más fiúkkal beszélgetsz? Nem kicsit egyértelmű.
2013. febr. 10. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár lettek volna ennyire egyértelmű jelzései a körülöttem lévő fiúknak akkoriban! Az tiszta, hogy tetszel neki, a kérdés az, hogy te most mit kezdesz ezzel.
2013. febr. 10. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha kezdeményeznék, szerintetek megijedne? Vagy szívesen eljönne velem? Hogyan tudnám felé egyértelműen jelezni??
2013. febr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!