Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Akkor miért néz rám néha olyan mérges tekintettel?
Egyik fiúról van szó az osztályban. Feltűnt, hogy néha-néha néz, bámul engem az órákon. Hozzám is ér, többször megérint. Ritkán szoktunk beszélgetni, de néha érdeklődik felőlem. Mikor hozzám szól mindig mondja a nevem, akár pl megköszön valamit vagy csak simán odaköszön nekem. Meg velem alapból kedvesen viselkedik. Párszor volt olyan is, hogy mikor felszólított a tanár és nem tudtam a választ, ő rögtön bekiabálta, másnál pedig meg se szólalt. Vagy amikor pl késtem egyszer óráról, megkérdezte a tanárt (majdnem kérlelte), hogy ezt nagyon muszáj-e beírni.
Távolról állandóan bámul engem. De ha ezek alapján tetszem neki, akkor miért néz rám olyan furi arccal, mintha mérges lenne? Amikor bámul vagy beszél hozzám mindig olyan aranyos. Haragudna rám? De mi miatt? Ha beszélgetek pl egy másik fiúval, akkor néz rám így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!