Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha mérges vagyok rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha mérges vagyok rá?

Figyelt kérdés
Feltörtem a kiszemeltem facebook-ját (tudom, nem szép dolog, és nagyon lelkiismeret furdalásom van miatta, de már nem bírtam továb, mert nagyon kibabráltak velem, de ez hosszú). Azt láttam, hogy a legjobb barátnőm ad tanácsokat neki arról, hogy hogyan viselkedjen a legnagyobb ellenségemmel, hogy minél hamarabb összejöjjenek. Tudtam róla, hogy össze fognak jönni. A barátnőm előttem mindennek lehorta a srácot, aztán ilyeneket írt neki.
2012. dec. 26. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek neked ellenség, ha ilyen barátnőd van?
2012. dec. 26. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Természetesen normális, ha mérges vagy rá, de akkor sem volt szép dolog betörni a kiszemelted magánszférájába.
2012. dec. 26. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
normális. ez szemétség
2012. dec. 26. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szard le a csajt, azt keress másikat. Jobban jársz mint ezzel szívsz
2012. dec. 26. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
tök normális hogy mérges vagy rá.szard le a csajt és keress 1 normálisat!!!
2012. dec. 26. 21:04
 6/6 anonim válasza:

Én speciel megbüntetném a barátomat.

Elkezdenék kérdezősködni, " tudsz valami újat arról a srácról?" Ha továbbra is szidja, vagy hazudik, hogy Ő bizony nem beszélt vele akkor az irányítás a kezedben van. Idéznék a szövegből amit a srácnak írt, és szépen lassan ráeszmél, hogy tudsz mindent. Besül, megszégyenül a szemedben, elszégyeli magát jó esetben.

Ha számodra kielégítően megbocsát, akkor megbocsátanék neki.

2012. dec. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!