Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ez ciki volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez ciki volt?

Figyelt kérdés

tegnap sétálgattam az utcán és láttam egy gyönyörű lányt*.*

és megnéztem a fenekét mert nagyon szép formás volt.:P de ő észrevette rám nézet és én elpirultam:$ ez ciki volt?

2013. febr. 7. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kicsit igen. Miért kell szégyellni magad emiatt? Ez természetes dolog, hogy a pasik nézik a popókat. Légy határozott, és férfias, ne pedig Nyúlbéla.
2013. febr. 7. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
nem, a pasik már csak iylenek megnézik a lányokat. Hány éves vagy hogy ez már a második kérdésed egy ilyen kis semmiségről?
2013. febr. 7. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi meg meglessük a pasikat. :))) Nem kell szégyenkezned.
2013. febr. 7. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
A nőknek is van szeme és ők se csukják be, ha meglátnak egy pasit. Megnézted és kész. Nincs neki köze hozzá mit nézel, sőt lehet örül is neki.
2013. febr. 7. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
biztos, hogy a kérdező fiú? (de ha nem, akkor sem volt ciki megnézni)
2013. febr. 7. 11:20
 6/13 A kérdező kommentje:
18/f :D
2013. febr. 7. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
és még sosem csináltál ilyet a 18 éved alatt??? Akkor komoly gondok vannak veled már bocs....
2013. febr. 7. 11:35
 8/13 A kérdező kommentje:
de persze hogy csináltam.. ez a kérdés meg kamu volt..nem pirulnék el ilyentől sosem..sőt nézném tovább;)
2013. febr. 7. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Dehogy volt kamu:D Csak most is pirulsz^^
2013. febr. 7. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki, inkább édes/aranyos.:) Nekem legalábbis tetszik, ha elpirul.
2013. febr. 7. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!